Voorinschrijving laatste fase Rijnvliet West gestart

02 april 2022

Afgelopen vrijdag is de voorinschrijving gestart voor de laatste woningen van Rijnvliet West in Utrecht. Fase 11C is de allerlaatste fase van het deelgebied Rijnvliet West en dus de laatste mogelijkheid om hier een woning te bemachtigen.

In fase 11C van Rijnvliet West komen in totaal 9 nieuwbouwwoningen in diverse woningtypes: er komen 4 hoek- en tussenwoningen, 2 twee-onder-één-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen. Genoeg variatie dus! De woningen bieden bovendien tal van opties en uitbreidingsmogelijkheden. Je kunt van jouw woning dan ook helemaal jouw droomhuis maken! Zie jij jezelf hier al wonen?

Door je bij de voorinschrijving al aan te melden en je voorkeur(en) kenbaar te maken, krijg je straks voorrang tijdens de toewijzing. Hierdoor heb je invloed op het proces en maak je meer kans om één van de woningen in deze fase te bemachtigen. De voorinschrijving van Rijvliet West fase 11C sluit op maandag 11 april a.s. om 17.00 uur. De definitieve verkoop volgt later.

Meer weten?
Wil je graag meer weten of deze laatste fase van Rijnvliet West? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaars.