Open huis bij NieuwGruttersHof op 17 april a.s.

11 april 2024

Heb jij je droomwoning tijdens de Open Huizen Dag niet gevonden? Dan biedt nieuwbouwproject NieuwGruttersHof in Utrecht uitkomst: tijdens het Open huis op woensdag 17 april a.s. zijn de deuren hier open voor publiek en kun je vrijblijvend de appartementen bekijken.

De appartementen van NieuwGruttersHof zijn verdeeld over twee gebouwen, met in elk gebouw acht appartementen. Deze variëren in grootte van 75 tot 104 m² en beschikken over een ruime woonkamer en een complete badkamer inclusief ligbad, douche en wastafelmeubel. De appartementen zijn zeer duurzaam en hebben allemaal energielabel A+++, zijn voorzien van zonnepanelen, triple beglazing HR+++ en een warmtepomp. Er zijn op dit moment nog enkele appartementen te koop met verkoopprijzen variërend van € 559.800,- tot € 799.500,- v.o.n. Het is ook mogelijk om een separate parkeerplaats in de onderliggende parkeergarage bij te kopen.

In het complex zijn twee modelwoningen ingericht. Deze geven je een goed beeld van de mogelijkheden.

Profiteer van de voordelen van NieuwGruttersHof
Wanneer je kiest voor een appartement in NieuwGruttersHof, dan kan de overdracht al op korte termijn geregeld worden. Zo kan jij snel verhuizen zonder dubbele maandlasten. Dat is nog eens een fijn voordeel! Bovendien profiteer je ook van de voordelen van nieuwbouw. Zo zijn de appartementen duurzaam en energiezuinig, heb je lage onderhoudskosten op de korte termijn en kun je jouw appartement helemaal naar smaak inrichten.

Kom langs op 17 april a.s.
Nieuwsgierig? Kom aanstaande woensdagmiddag langs en ontdek dit leuke nieuwbouwproject. De deuren zijn geopend tussen 17.00 en 18.30 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom NieuwGruttersHof?

Bekijk ook het project NieuwGruttersHof

In verkoop
custom media
Meer informatie

NieuwGruttersHof

Utrecht

5 woningen beschikbaar
96m - 104m woonoppervlakte
€ 754.900 tot € 799.500