Inschrijving De Groene Redoute nog geopend tot 15 juli a.s.

08 juli 2024

Afgelopen week startte onder veel belangstelling de verkoop van nieuwbouwproject De Groene Redoute in Nieuwegein. Je kunt je nu inschrijven voor één van de koopwoningen. De inschrijving is nog geopend tot en met maandag 15 juli a.s. 12.00 uur.

Er worden in dit nieuwbouwproject 7 koopwoningen gebouwd. Daarvan zijn er 5 voor 50-plussers en 2 gezinswoningen. De ruime gezinswoningen hebben een woonoppervlakte van 115 m² en bevatten standaard 3 slaapkamers. Tevens komen er 9 huurwoningen, waarvan 3 benedenwoningen speciaal voor senioren. De 6 bovenwoningen zijn voor mensen die mantelzorg verlenen aan senioren of voor starters op de woningmarkt.

Een kleinschalig natuurinclusief hofje
De Groene Redoute komt op de rand van de wijk Fokkesteeg. Het wordt een kleinschalig hofje waar jong en oud samenkomen. De woningen zijn zo gebouwd dat ontmoeten hier centraal staat, bijvoorbeeld in de groene binnentuin van het hofje.

De Groene Redoute wordt natuurinclusief gebouwd. Dat betekent dat dit nieuwbouw hofje een groene omgeving krijgt, denk aan (fruit)bomen, heesters en kruidenrijk gras. Op de daken groeien sedum en streekeigen bloemen en kruiden en de gevels worden 100% circulair. Dit maakt de bodem, het water en de lucht schoner en vol leven. Hier leef je midden in de natuur. Het hofje is daarnaast meer dan energieneutraal, onder andere door de aanleg van zonnepanelen. De woningen worden verwarmd en gekoeld door middel van een warmtepomp.

Schrijf je nu in, laat deze kans niet aan je voorbijgaan!
Heb je interesse in één van de 7 koopwoningen in dit prachtige natuurrijke hofje De Groene Redoute? Laat deze unieke kans dan niet aan je voorbijgaan. Schrijf je in voor maandag 15 juli a.s. 12.00 uur en hopelijk wordt deze prachtige woonlocatie straks jouw nieuwe woonplek!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Groene Redoute?

Bekijk ook het project De Groene Redoute

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Groene Redoute

Nieuwegein

7 woningen beschikbaar
102m - 115m woonoppervlakte
€ 499.500 tot € 539.000