Nieuws

Binnenkort in verkoop | De Parkwachter Leidsche Rijn Centrum

25 april 2018

De Parkwachter is een leuk kleinschalig gebouw in Leidsche Rijn Centrum. Het gebouw bestaat uit 6 woonlagen met 43 luxe koopappartementen. Deze zomer staat de start verkoop gepland. Hou onze website in de gaten om dit moment niet te missen.

Ontwerp je eigen woning op Sluiseiland Vianen

25 april 2018

Op Sluiseiland in Vianen is het mogelijk om je eigen woning op maat te bouwen. Kom aanstaande zaterdag 28 april tussen 11:00 en 13:00 uur naar de Meet & Greet om een kijkje te nemen op het Sluiseiland en ontmoet hier de initiatiefnemers. Ervaar zelf het uitzicht en vraag alles wat je wilt weten over de woningen, hoe de bouwgroep dit aan gaat pakken en hoe je mee kunt doen.

Laatste twee-onder-één-kap woning | De nieuwe Zandekkers Raavenswaaij

24 april 2018

In het nieuwbouwproject De Nieuwe Zandekkers in Raavenswaaij is het rustig en comfortabel wonen. Wie wil dat nou niet? Er is nog maar één twee-onder-één kap woning met garage beschikbaar. Dus pak nu deze kans en verhuis nog deze zomer naar deze mooie nieuwe woning.

Start Verkoop | Lingedonk Fase 2 Geldermalsen

23 april 2018

Dinsdag 24 april a.s. is de start verkoop van Lingedonk Fase 2 in Geldermalsen, bestaande uit 3 vrijstaande en 12 twee-onder-één-kap woningen. Je bent van 17:30 tot 19:00 uur van harte welkom in Restaurant Eten & Drinken, Genteldijk 34A te Geldermalsen. Vanaf dan is het mogelijk om je in te schrijven op één of meerdere woningen.

Geen gas meer in nieuwbouw?

22 april 2018

Geen enkele nieuwbouwwoning mag vanaf 2019 nog een cv-ketel en gasfornuis krijgen. Dat wil NVB Bouw, waarvan leden driekwart van alle nieuwe huizen realiseren. De woningbouwsector gaat zo beduidend verder dan het Kabinet.

Woning- en informatiemarkt Leidsche Rijn

21 april 2018

Belangstellenden voor een woning in Leidsche Rijn zijn afgelopen zaterdag en masse naar de Woning- en informatiemarkt gekomen!

Vrijstaand wonen aan het Maximapark | Vleuten

20 april 2018

Vrijstaand wonen waarbij de woning van de buren minimaal 10 meter verder staat in plaats van 4 of 5 meter? Dat ervaren wij als een enorme plus! Denk jij er ook zo over, ben je altijd al op zoek naar dat ene plekje en zie je het voor je om je eigen woning te laten bouwen? Dan is Wonen aan het Maximapark wat voor jou!

Ouderen kunnen makkelijker een hypotheek krijgen

20 april 2018

Het wordt voor ouderen makkelijker om een hypotheek te krijgen. De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) verruimt namelijk de mogelijkheden voor senioren die tien jaar of minder voor hun AOW zitten. Geldverstrekkers kijken daarbij naar de werkelijke maandlasten en houden rekening met het inkomen dat al zeker is na het pensioen.

Opening Leidsche Rijn Centrum 16 mei a.s.

18 april 2018

Dat de oplevering van Leidsche Rijn Centrum niet lang meer op zich laat wachten, blijkt wel uit deze luchtfoto. Noteer de officiële opening van Leidsche Rijn Centrum alvast in je agenda. Deze vindt plaats op woensdag 16 mei a.s. vanaf 16:00 uur. Meer informatie over de opening volgt binnenkort.

Binnenkort in verkoop | Rijnvliet Fase 3B

18 april 2018

De nieuwe woonwijk Rijnvliet aan de zuidzijde van Leidsche Rijn is volop in ontwikkeling. Naast de koopwoningen die eerder in verkoop kwamen, start binnenkort de verkoop van 24 royale appartementen. Meer informatie over de start verkoop volgt binnenkort.

De 9 van Rhijnhuizen | 50% verkocht

17 april 2018

De 9 van Rhijnhuizen is een uniek woonproject nabij Fort Jutphaas en Kasteel Rijnhuizen in de nieuw te realiseren woonwijk Rijnhuizen. De huidige kantoorvilla’s worden getransformeerd naar 9 bijzondere herenhuizen. Inmiddels is 50% van de woningen verkocht.

Luxe appartementen en penthouses beschikbaar | Hof van Houten 2

16 april 2018

Aan De Haag in Houten verrijst Hof van Houten fase 2. Een bijzondere appartementenvilla met 10 riante appartementen. Er zijn nog een aantal luxe appartementen en penthouses beschikbaar. Check de interactieve prijslijst op de projectpagina voor de beschikbare bouwnummers.

Nog enkele woningen beschikbaar | Het Hof van Jutphaas Nieuwegein

15 april 2018

In Nieuwegein worden in Het Hof van Jutphaas 12 energie neutrale woningen gerealiseerd. Er zijn er nog een aantal beschikbaar. De oplevering staat gepland voor eind 2018, dus wie weet kun jij het nieuwe jaar starten in een mooi nieuw huis.

Investeren in een dakkapel?

14 april 2018

Een nieuwbouwhuis kopen is één ding. Alle opties die vervolgens op je pad komen is een tweede! Een uitbouw, welke vloer past bij het interieur, hoe duurzaam gaan we? De keuzes zijn legio!

Start Verkoop | De Marezhof Fase 5 Maarsbergen

13 april 2018

Op woensdag 25 april aanstaande is de start verkoop van de vijfde fase van De Marezhof in Maarsbergen. Je bent van 19:00 tot 20:30 uur van harte welkom op de bouwlocatie aan de Samuel de Marezhof in Maarsbergen.

Laatste woning | De Dorpsmeester Hoef en Haag

12 april 2018

De Dorpsmeester, een meesterwerk binnen de wijk Het Dorpshart in Hoef en Haag; twee ruime, complete, onder architectuur gebouwde vrijstaande woningen. Er is nog maar één woning beschikbaar, dus pak nu deze kans.

KAS&CO-wonen Utrecht | Inschrijven mogelijk tot 16 april a.s.

11 april 2018

Afgelopen zaterdag was de start verkoop van KAS&CO-wonen in Utrecht. Heb je de start verkoop gemist? Geen nood. Je kunt je nog inschrijven tot uiterlijk maandag 16 april a.s. Het inschrijfformulier staat voor je klaar op de projectwebsite van KAS&CO-wonen.

Aanstaande zaterdag Woning- en informatiemarkt

11 april 2018

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning in Leidsche Rijn of Vleuten-De Meern? En wil je weten welke nieuwbouwprojecten er voor de komende periode op de planning staan? Kom dan aanstaande zaterdag 14 april naar de Woning- en informatiemarkt.

Laatste kavel | Sterrenberg Huis ter Heide

10 april 2018

Op nog geen 15 minuten rijden vanaf hartje Utrecht rij je Sterrenberg binnen. De entreelaan van de wijk is misschien wel het mooiste stukje Sterrenberg. En juist hier is het mogelijk om jouw droomhuis te realiseren. Er is nog maar één kavel beschikbaar, dus pak nu deze kans.

Online Start Verkoop | 4Meesters Bilthoven

09 april 2018

Op vrijdag 13 april aanstaande start de online verkoop van het nieuwbouwproject 4Meesters, een kleinschalig project van vier ‘twee-onder-één-kapwoningen’ in Bilthoven Zuid. Vanaf 12.00 uur staat de volledige documentatie voor je klaar op de projectwebsite.

Eerste koopovereenkomsten KENN 2 Utrecht ondertekend

08 april 2018

De appartementen van KENN 2 in Kanaleneiland zijn in trek. Nadat de appartementen op 24 februari in verkoop gingen, staan alle appartementen inmiddels onder optie en zijn de eerste koopovereenkomsten ondertekend. Je kunt je nog inschrijven voor de reservelijst.

Nieuws over nieuwbouw in regio Utrecht in trek

07 april 2018

Er is veel interesse naar actueel nieuws over nieuwbouwwoningen in de regio Utrecht. Dat blijkt al uit het aantal mensen dat onze nieuwsbrief twee keer per week ontvangt (ruim 14.000 mensen). Wij zijn trots op dit mooie aantal en zullen ook in de toekomst ons best doen om geïnteresseerden van het laatste woonnieuws te voorzien.

Rijnvliet Zuid Fase 3 Utrecht | Inschrijven tot 18 april a.s.

07 april 2018

Afgelopen woensdag was de start verkoop van Rijnvliet Zuid Fase 3. De opkomst tijdens de start verkoop was groot. Heb jij ook interesse in een woning in Rijnvliet Zuid? Schrijf je dan in voor woensdag 18 april a.s. 12.00 uur via de projectwebsite van Rijnvliet (inschrijven enkel digitaal mogelijk).

Hof van Houten 2 deelnemer Open Huizen Dag

06 april 2018

Aanstaande zaterdag 7 april tussen 11.00 en 15.00 uur is het weer de Open Huizen Dag. Ook het nieuwbouwproject Hof van Houten 2 doet hieraan mee. Kom langs en maak kennis met dit project. Meld je tijdens de Open Huizen Dag bij De Haag 2 in Houten.

Laatste bouwnummers | De Marezhof Fase 4 Maarsbergen

05 april 2018

De Marezhof is een heerlijke buurt gelegen in Maarsbergen. Een buurt met karakteristieke woningen met een bijzondere uitstraling die doet denken aan de jaren ’30. Van de woningen uit fase 4 zijn er nog slechts twee bouwnummers beschikbaar (bouwnummer 3 en 8).

Reminder Start Verkoop | KAS&CO-wonen Utrecht

04 april 2018

Aanstaande zaterdag 7 april is het zover, de start verkoop van KAS&CO-wonen in Utrecht. De start verkoop vindt tussen 10.00 en 12.00 uur plaats bij Eten bij Guusjes aan de ’s Gravesandestraat 27 in Utrecht.