Verkoopevent Cartesius - Nicoya op 17 juli a.s.

03 juli 2024

Heb jij interesse in wonen in Cartesius - Nicoya in Utrecht en wil je graag meer weten over de stadswoningen en appartementen én de circulaire Circo keuken die deze woningen krijgen? Kom dan op woensdag 17 juli a.s. naar het verkoopevent en laat je informeren.

Tijdens het verkoopevent, dat tussen 19.00 en 20.30 uur plaatsvindt in de showroom bij Bruynzeel Keukens in Utrecht, krijg je de mogelijkheid om als één van de eersten de Circo keuken van Bruynzeel te bewonderen. Daarnaast staat het verkoopteam van Nicoya voor je klaar om je meer te vertellen over jouw mogelijkheden op wonen in dit nieuwbouwproject en je te voorzien van de nodige verkoopinformatie. Heb je eventuele vragen, dan beantwoorden zij deze ook graag. Ben jij erbij op 17 juli? Meld je dan hier aan.

Beschikbaar woningaanbod in Nicoya
Cartesius wordt een duurzame en gezonde nieuwe stadswijk in het levendige hart van Utrecht. In het deelgebied Nicoya komen luxe appartementen waarvan 4 penthouses en 4 maisonnettes en exclusieve stadswoningen. Er zijn op dit moment nog enkele woningen en appartementen te koop. Benieuwd welke dit zijn? Check dan het actuele woningaanbod via de woningzoeker op de projectwebsite. De bouw van dit deelgebied is inmiddels gestart.

Droomwoning gevonden?
Heb jij in Cartesius - Nicoya jouw droomwoning gevonden? Wacht dan niet langer en neem contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. Ook als je graag meer wilt weten over dit nieuwbouwproject in Utrecht en niet in de gelegenheid bent om langs te komen tijdens het verkoopevent, dan helpt de makelaar je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cartesius - Nicoya?

Bekijk ook het project Cartesius - Nicoya

In verkoop
custom media
Meer informatie

Cartesius - Nicoya

Utrecht

35 woningen beschikbaar
58m - 208m woonoppervlakte
€ 430.000 tot € 1.280.000