Cartesius - Nicoya, Utrecht

In verkoop

Bekijk hier de projectwebsite

Cartesius - Nicoya

In het levendige hart van Utrecht ontstaat een nieuwe wereld, geïnspireerd op de wetenschappelijke theorie van de Blue Zones. Een duurzame en groene stadsoase met alle ingrediënten voor een langer gezond en gelukkig leven. Cartesius is de plek om in balans te leven. Met het iconische CAB als de huiskamer van de wijk en het Cartesius Park waar jong en oud ontspant. Verbonden met de bewoners, de rest van de stad en de natuur.

De pre-sale is gestart! Ontdek de woningen

BINNENKORT IN VERKOOP! | VERGUNNING ONHERROEPELIJK

Schrijf je in op de projectwebsite: cartesius-utrecht.nl en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen tot aan de start van de verkoop.

Cartesius krijgt vorm en groeit toe naar een unieke groene stadswijk. In het voorjaar van 2023 start de bouw van het deelgebied Nicoya. Een veelbelovend deelgebied gelegen naast het monumentale CAB, de gemeenschappelijk huiskamer van de nieuwe wijk. In Nicoya is plek voor ruime stadswoningen en meerdere soorten appartementen. De verkoop van de stadswoningen en appartementen start in het voorjaar van 2023.

Dynamisch leven op een manier die in balans is met jezelf en je omgeving. Cartesius, geïnspireerd op de wetenschappelijke theorie van de Blue Zones, wordt een levendige, duurzame en groene stadswijk. Een plek om op te laden. Met het CAB als je tweede huiskamer.

Cartesius wordt opvallend groen. Een groot park in het midden van de wijk waar je in alle dynamiek van de stad rust kan vinden. Een groene lus rondom Cartesius waar je heerlijk kunt bewegen. Tussen de woongebouwen komen meer intieme, gemeenschappelijke plekken voor onder andere moestuinen. Niet alleen de buitenruimte wordt groen, maar ook de gebouwen met begroeiing aan de gevel. We brengen de natuur terug in de stad.

Cartesius maakt gezond leven makkelijk en verleidelijk. Vanaf Cartesius is een groot deel van de stad eenvoudig lopend en met de fiets bereikbaar. Auto’s zijn uit het zicht, je woning staat dicht bij het park en je wandelt of fietst zo de binnenstad in. Cartesius wordt een gezonde stadswijk waar je als vanzelf wordt gestimuleerd om veel te bewegen. Gezond eten wordt gestimuleerd door te denken aan seizoensmarkten in het CAB met lokale producten. Horeca met geteelde producten uit de moestuin en een supermarkt met breed assortiment van biologische producten. Gezond eten gaat vanzelf als je het op jonge leeftijd al meekrijgt. Schoolklassen leren spelenderwijs meer over gezonde voeding in de heemtuin.

Cartesius vlak bij de binnenstad, naast station Utrecht Zuilen en tegenover de ‘vrijhaven’ van het Werkspoorkwartier. Geluk door verbinding met de bewoners, de omgeving en de natuur.
Lees verder...

Nieuws over Cartesius - Nicoya

Cartesius in Utrecht zet de toon

Centraal in Nederland ontkiemt Cartesius zich als een levendige, duurzame en gezonde stadswijk met ruim 3000 woningen. Met een diversiteit aan woningen, van sociale en middenhuur én vrije sector huur en koop, biedt dit project een fijne plek voor vele mensen.

Lees verder

Pre-sale Cartesius Nicoya in Utrecht gestart

Cartesius wordt een diverse, duurzame en gezonde stadswijk in Utrecht. Dé plek waar mensen met elkaar langer gezond en gelukkig willen leven. De pre-sale van deelgebied Nicoya, bestaande uit stadswoningen, appartementen en maisonnettes, is inmiddels gestart.

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Station Zuilen
227 m
Treinstation Utrecht Zuilen
252 m
Bushalte Vlampijpstraat
274 m
Bushalte Nijverheidsweg
284 m
Bushalte Schepenbuurt
303 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Thomas a Kempisleerhuis
676 m
Kinderdagverblyf Aspelin
771 m
Ludger School
959 m
Shri Krischna school
969 m
Blauwe orka
1.06 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Hema
464 m
Rabobank
465 m
Kruidvat
470 m
Albert Heijn
597 m
Trekpleister
651 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Deli-Bergema
463 m
Huisartsenpraktijk Boutens
593 m
Apotheek Sweder Van Zuylen
923 m
Huisartsenpraktijk Elinkwijk
1.07 km
Apotheek Elinkwijk
1.1 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Brecheisen Makelaars Utrecht

Utrecht

Financieel advies nodig?

Voor meer informatie over je financiële mogelijkheden kun je contact opnemen met:

Logo

HypotheekNet

Vraag advies »

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een SWK garantie.