Royaal wonen in Cartesius - Nicoya

02 juni 2024

De bouw van nieuwbouwproject Cartesius - Nicoya is in volle gang. Het nieuwbouwproject krijg steeds meer vorm. Wil jij ook wonen in deze nieuwe stadswijk in Utrecht? Dan is deze royale maisonnette misschien wat voor jou.

Maisonnettes klein? Niet bij Cartesius! Deze maisonnette heeft namelijk een woonoppervlakte van maar liefst 155 m² verdeeld over twee woonlagen en beschikt over drie ruime slaapkamers, een circulaire keuken, een badkamer met luxe sanitair en tegelwerk, een fijn balkon én een terras. Daardoor is deze woning ook zeer geschikt voor een gezin met kinderen. Daarnaast heeft deze woning ook nog eens een extra werkkamer, zodat je er een fijne thuiswerkplek kunt creëren. Hoe handig is dat? De koopsom voor deze maisonnette bedraagt € 920.000,- v.o.n.

Interesse?
Heb jij interesse in deze maisonnette of ben je benieuwd wat Cartesius - Nicoya jou nog meer te bieden heeft? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek of bekijk het actuele aanbod op de projectwebsite.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cartesius - Nicoya?

Bekijk ook het project Cartesius - Nicoya

In verkoop
custom media
Meer informatie

Cartesius - Nicoya

Utrecht

35 woningen beschikbaar
58m - 208m woonoppervlakte
€ 430.000 tot € 1.280.000