Bouw Cartesius - Nicoya in volle gang

26 maart 2024

Het tempo bij de bouw van de 242 woningen van Cartesius – Nicoya in Utrecht zit er goed in! De heiwerkzaamheden van de 52 appartementen in Cobana worden deze week afgerond, waarna wordt gestart met de fundering. Ook de bouw van Costa en Coco lopen volgens plan.

Wanneer je kiest voor een woning in Nicoya profiteer je van veel voordelen. Eén daarvan is de mogelijkheid om meer te lenen (tot wel € 30.000,-) voor een energiezuinige woning met energielabel A+++. Dankzij dit gunstige energielabel kun je mogelijk een duurzame hypotheek afsluiten, waarop je rentekorting ontvangt. Een ander groot voordeel is dat overbieden bij nieuwbouw niet van toepassing is. Je hebt dus geen last van de eindeloze biedingsstrijd, zoals bij bestaande bouw wel vaak gebeurt. Je kunt dus met zekerheid jouw nieuwe woning in Nicoya bemachtigen. Dat is toch een fijne bijkomstigheid!

Fijn 3-kamerappartement - Cobana D-12.01 uitgelicht!  
Wil jij ook graag wonen in Nicoya? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor Cobana D-12.02; een fijn 3-kamerappartement van 90 m², € 580.000,- v.o.n., dat de perfecte thuisbasis vormt voor stellen, 40/50-plussers of young professionals. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer, een circulaire Circo! keuken van Bruynzeel met diverse apparatuur, een mooie badkamer en toilet voorzien van duurzaam sanitair, twee slaapkamers en een heerlijk balkon. Op dit balkon geniet je volop van het buitenleven. Daarnaast heb je ook toegang tot de fijne, groene binnentuin.

Interesse?
Zie jij jezelf hier al wonen? Of wil je graag weten welke woningen er nog meer beschikbaar zijn? Bekijk dan de actuele beschikbaarheid op de projectwebsite. Hier kun je je tevens inschrijven voor jouw favoriet. Meer weten? Dan helpen de verkopend makelaars je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cartesius - Nicoya?

Bekijk ook het project Cartesius - Nicoya

In verkoop
custom media
Meer informatie

Cartesius - Nicoya

Utrecht

47 woningen beschikbaar
58m - 208m woonoppervlakte
€ 430.000 tot € 1.280.000