Laatste appartementen te koop in De Generaal

01 juli 2024

Wonen in een rustige en groene omgeving, maar tegelijkertijd ook met alle voorzieningen dichtbij. Het kan in De Generaal: een kleinschalig nieuwbouwproject aan de Veldmaarschalk Montgomeryweg in Soesterberg. Inmiddels zijn de laatste twee appartementen te koop.

In De Generaal komen in totaal 16 moderne en duurzame 2- en 3-kamerappartementen. De nog beschikbare appartementen zijn bouwnummers 2 en 12. De ene bevindt zich op de begane grond, de ander op de eerste verdieping. Beide appartementen hebben een woonoppervlak van 45 m² en zijn voorzien van een ruime woonkamer, één slaapkamer, een badkamer met douche en wastafel en een separaat toilet. Ook beschikken beide appartementen over een fijne buitenruimte; bouwnummer 2 een heeft terras op het zonnige zuidwesten, het balkon van bouwnummer 12 ligt op het noordoosten. De keuken is niet in de koopsom inbegrepen en kan je dus nog naar eigen smaak uitkiezen. De koopsom voor bouwnummer 2 bedraagt € 319.950,- v.o.n, de koopsom voor bouwnummer 12 € 315.950,- v.o.n.

Kies je voor één van deze twee appartementen in De Generaal dan heb je ook de mogelijkheid om jouw appartement turn-key op te laten leveren. Jouw appartement is dan bij oplevering al bijna klaar om in te wonen, waardoor jij nog sneller kunt genieten van jouw nieuwe huis!

Droomwoning gevonden?
Past één van deze twee appartementen helemaal bij jouw woonwensen. Of wil je graag meer weten over de mogelijkheden die deze appartementen jou bieden? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Generaal?

Bekijk ook het project De Generaal

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Generaal

Soesterberg

1 woning beschikbaar
45m - 57m woonoppervlakte
€ 299.950 tot € 349.950