Koopprijs

Van € 820.000 - € 920.000

Aantal woningen

2 (2 beschikbaar)

Woonoppervlakte

139 m2 tot 155 m2
Inhoud
425 m3 tot 475 m3

Omschrijving

DE VERKOOP VAN CARTESIUS NICOYA IS GESTART!

Schrijf je in voor één van de unieke woningen op de projectwebsite:
cartesius-utrecht.nl

Met de ruime appartementen van Cobana worden al je woonwensen werkelijkheid. De stadsappartementen zijn geschikt voor jong en oud, alleenstaanden, samenwonenden en zelfs gezinnen.
Iedereen vindt hier een optimale woning. Geniet van het uitzicht op de groene binnentuin of kijk uit op de levendige straat.
Drink een heerlijke koffie op je eigen grote balkon of ontspan in je eigen tuin. Alles is mogelijk in woongebouw Cobana van deelplan Nicoya.

Laat je verleiden door de 2 ruime maisonnettes of 50 luxe appartementen in Cobana! Dit bijzondere woonblok wordt gekenmerkt door diversiteit. Je vindt hier karakteristieke maisonnettes, 2 en 3 kamerappartementen en luxe penthouses. Perfecte woningen voor verschillende typen huishoudens. Van starters tot gezinnen. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming, dus jij hebt nooit meer last van koude voeten in de winter. Vanuit je woning heb je uitzicht op de prachtige binnentuin. Zo ervaar je de luxe van een groene omgeving, maar met de stad naast je deur.

Jij denkt dat maisonnettes kleine huizen zijn? Niet bij Cartesius! Deze maisonnette woning heeft twee verdiepingen, een balkon én terras. De woning is ruim en heeft alle luxe die je maar wenst. Met drie ruime slaapkamers kun je hier meer dan prima wonen met (opgroeiende) kinderen. De woonkamer en keuken zijn één geheel en type D-M01 heeft zelfs een extra werkkamer. Altijd handig in tijden waarin thuiswerken geen uitzondering meer is.

De twee maisonnettes hebben het recht om een parkeerplek te kopen in de stallingsgarage onder de binnentuin. De kosten voor een parkeerplaats zijn €38.000,- en zijn niet inbegrepen in de V.O.N.

Lees verder...
Bnr.
Reset
D-01 D - Cobana - Maisonnette € 820.000

D - Cobana - Maisonnette

Bouwnummer D-01 - € 820.000

Beschikbaar

139 m2 woonoppervlakte

14 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

D-02 D - Cobana - Maisonnette € 920.000

D - Cobana - Maisonnette

Bouwnummer D-02 - € 920.000

Beschikbaar

155 m2 woonoppervlakte

27 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype D - Cobana - Maisonnette in het project Cartesius - Nicoya

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.