F - Coco - Maisonnette, Cartesius - Coco - Maisonnette -ong

Koopprijs

€ 540.000

Woonoppervlakte

79 m2

Omschrijving

VERKOOP EN BOUW GESTART!

Schrijf je nu in voor jouw favoriete woning via de projectwebsite: cartesius-utrecht.nl

-----------------------------------------
Bouwnummer F-02.02

Omschrijving
Heerlijke maisonnette met twee slaapkamers. De ruime woonkamer valt hier direct op. Wat een luxe! De woning ligt op een rustige plek in de wijk en zelfs een beetje afgelegen. Op die manier profiteer je van veel privacy. Bijvoorbeeld als je op jouw brede balkon zit die gericht is op het zuidwesten. Geniet hier tot ‘s avonds laat van een heerlijk zonnetje en kijk uit over de autoluwe groene lus in Cartesius die recht voor jou ligt.

Dynamisch leven op een manier die in balans is met jezelf en je omgeving. Cartesius, geïnspireerd op de wetenschappelijke theorie van de Blue Zones, wordt een levendige, duurzame en groene stadswijk. Een plek om op te laden. Met het CAB als je tweede huiskamer.

Cartesius wordt opvallend groen. Een groot park in het midden van de wijk waar je in alle dynamiek van de stad rust kan vinden. Een groene lus rondom Cartesius waar je heerlijk kunt bewegen. Tussen de woongebouwen komen meer intieme, gemeenschappelijke plekken voor onder andere moestuinen. Niet alleen de buitenruimte wordt groen, maar ook de gebouwen met begroeiing aan de gevel. We brengen de natuur terug in de stad.

Cartesius maakt gezond leven makkelijk en verleidelijk. Vanaf Cartesius is een groot deel van de stad eenvoudig lopend en met de fiets bereikbaar. Auto’s zijn uit het zicht, je woning staat dicht bij het park en je wandelt of fietst zo de binnenstad in. Cartesius wordt een gezonde stadswijk waar je als vanzelf wordt gestimuleerd om veel te bewegen. Gezond eten wordt gestimuleerd door te denken aan seizoensmarkten in het CAB met lokale producten. Horeca met geteelde producten uit de moestuin en een supermarkt met breed assortiment van biologische producten. Gezond eten gaat vanzelf als je het op jonge leeftijd al meekrijgt. Schoolklassen leren spelenderwijs meer over gezonde voeding in de heemtuin.

Cartesius vlak bij de binnenstad, naast station Utrecht Zuilen en tegenover de ‘vrijhaven’ van het Werkspoorkwartier. Geluk door verbinding met de bewoners, de omgeving en de natuur.

De woningen van Coco bestaan uit 2 woonlagen. Jij geeft je voorkeur voor een mooie maisonnette. Je geniet van een woning met uitzicht op de levendige straat en een balkon op het zuiden met veel privacy. Zie jij jezelf al in een ligstoel relaxen op je eigen balkon?

Heerlijke beneden-bovenwoning met twee slaapkamers. De ruime woonkamer valt hier direct op. Wat een luxe! De woning ligt op een rustige plek in de wijk en zelfs een beetje afgelegen. Op die manier profiteer je van veel privacy. Bijvoorbeeld als je op jouw brede balkon zit die gericht is op het zuidwesten. Geniet hier tot ‘s avonds laat van een heerlijk zonnetje en kijk uit over de autoluwe groene lus in Cartesius die recht voor jou ligt.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 540.000
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Maisonnette
Kenmerk appartement
Appartement

Indeling

Aantal woonlagen
2
Gelegen op
3e woonlaag
Bouwjaar
2025
Type dak
Plat dak bedekt met Overig

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
79 m2
Buitenruimte
10 m2
Inhoud
239 m3
Aantal woonlagen
2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie en Glasvezel kabel

Energie

Energieklasse
A+++
Isolatie
Volledig geïsoleerd en HR-glas
Verwarming
Stadsverwarming, Vloerverwarming en Warmte terugwininstallatie
Warm water
Centrale voorziening en Stadsverwarming

Buitenruimte

Locatie
Aan park en In woonwijk

Parkeren

Parkeer mogelijkheden

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Brecheisen Makelaars Utrecht

Utrecht

Cartesius - Nicoya

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype F - Coco - Maisonnette in het project Cartesius - Nicoya

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.