A - Costa - Stadswoning, Cartesius - Costa - Stadswoning -ong

Koopprijs

€ 1.040.000

Woonoppervlakte

178 m2

Kaveloppervlak

93 m2

Omschrijving

VERKOOP EN BOUW GESTART!

Schrijf je nu in voor jouw favoriete woning via de projectwebsite: cartesius-utrecht.nl

-----------------------------------------

Voel je direct thuis in Costa. Hier vind je prachtige stadswoningen van ca. 160 tot 208 vierkante meter. Deze ruime woningen beschikken over openslaande deuren die toegang geven tot een ware stadsoase. Geniet van je eigen tuin met overloop naar de kleurrijke binnentuin. Costa is dé ideale plek voor het gezinsleven.

Bouwnummer A-08

Omschrijving:
Deze stadse tussenwoning is een parel. Het beschikt over drie verdiepingen, maar liefst vier ruime slaapkamers van 15 of 16 m² en een heerlijke tuin op het oosten. Op de begane grond vind je naast een berging de keuken die met circa 20 m² menig professionele kok jaloers zal maken. Aan jou de keus of je wilt koken aan de straatzijde of kiest voor uitzicht op de binnentuin. Op de eerste verdieping vind je een lange en grote woonkamer met balustrade en hoge plafonds. Dat geeft dit deel van de woning extra klasse en karakter. In de achtergevel zorgt veel glas voor extra lichtinval waardoor er veel natuurlijk licht naar binnen schijnt. De slaapkamers bevinden zich op verdiepingen twee en drie, waar ook plek is voor een ruime badkamer van ruim 7,5 m², een separaat toilet en een extra berging. Ook is het mogelijk een tweede badkamer te realiseren. Wat een luxe!

Costa bestaat uit 4 woonblokken die elk een eigen karakter hebben. Ondanks de verschillende uitstraling hebben alle woningen één ding gemeen: Ze zijn ruim en worden compleet voorzien van een Bruynzeel Circo! keuken op de begane grond met een plafondhoogte van bijna 4 meter hoog. Daarnaast heeft elke woning ook een op hoog niveau afgewerkte badkamer design door Philippe Starck. En er bestaat de mogelijkheid om de woning van een tweede badkamer te voorzien! Volg jij duurzame trends op de voet? Maak dan gebruik van de deelmobiliteit mogelijkheden.

Deze locatie is perfect te bereiken met het openbaar vervoer en met de fiets ben je binnen 10 minuten op Utrecht Centraal.

De stadswoningen hebben het recht om een parkeerplek te kopen in de stallingsgarage onder de binnentuin. De kosten voor een parkeerplaats zijn €38.000,- en zijn niet inbegrepen in de V.O.N.

De privé-tuinen variëren van ca. 24 tot 50 vierkante meter. Allen sluiten aan op de gezamenlijke binnentuin van Nicoya waardoor je een groots uitzicht hebt. Zo ben je altijd verbonden met de bewoners van Nicoya, maar met de heerlijke bijzonderheid van een eigen tuin.

Costa 2
Met deze woningen bezit je alle ruimte en luxe die een (klein) gezin kan wensen. De woning bestaat uit 4 woonlagen en een grote tuin op het oosten! Zo wordt je in de tuin vroeg gewekt door een heerlijke ochtendzon. Bouwnummer 5 heeft zelfs op iedere laag een eigen terras op het westen, dat betekent extra lang genieten van het zonlicht.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 1.040.000
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Herenhuis
Woningsoort
Tussenwoning
Kwaliteit woning
Luxe
Bouwjaar
2025
Type dak
Plat dak bedekt met Overig

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
178 m2
Buitenruimte
38 m2
Perceeloppervlakte
93 m2
Inhoud
582 m3
Overige inpandige ruimte
11 m2

Indeling

Aantal woonlagen
4
Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie, Glasvezel kabel en Zonnepanelen

Energie

Energieklasse
A+++
Isolatie
Volledig geïsoleerd en HR-glas
Verwarming
Stadsverwarming, Vloerverwarming, Warmte terugwininstallatie en Aardwarmte
Warm water
Centrale voorziening en Stadsverwarming

Buitenruimte

Locatie
Aan park en In woonwijk

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
met 1 plaats

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Brecheisen Makelaars Utrecht

Utrecht

Cartesius - Nicoya

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype A - Costa - Stadswoning in het project Cartesius - Nicoya

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.