Projectwebsite Lotus is live

22 april 2024

De voorbereidingen voor de start verkoop van het nieuwbouwproject Lotus in Nieuwegein zijn in volle gang. Inmiddels is de projectwebsite live! Hier vind je alle informatie over het project, de groene omgeving en de verschillende woningtypes.

Zoveel mensen, zoveel wensen: iedere woningzoeker heeft zijn eigen wensen wanneer het gaat om het vinden van een droomwoning. Daarom biedt Lotus voor ieder wat wils:

Patiowoningen
Dit tweelaagse woningtype met twee slaapkamers is ideaal wanneer je alleen of met z'n tweeën bent. Wat opvalt aan de patiowoningen is de riante driehoekige loggia. Deze grenst aan de hoofdslaapkamer op de eerste verdieping en is een fijne beschutte plek waar je eindeloos kunt relaxen.

Parkwoningen
De parkwoningen zijn perfect voor gezinnen. Op de begane grond is plek voor een werkruimte of atelier aan huis. Het wonen, koken, baden en slapen kan op de twee verdiepingen daarboven. De woningen worden omgeven door rust en groen en een paar van de woningen kijken daarnaast ook uit op het Lotusplantsoen, dat volop ruimte biedt voor ontspanning.

Stadswoningen
De stadswoningen zijn dé match voor woningzoekers die de voorkeur geven aan veel leefruimte. Deze woningen hebben maar liefst vier woonlagen, met een mooie studioruimte op de begane grond. Ideaal voor bijvoorbeeld een thuiskantoor, een hobbykamer, een speelkamer voor de kinderen of als ruimte om te sporten. De vier slaapkamers en de fijne zonnige living met open keuken maken deze woningen helemaal af.

Nieuwsgierig hoe de woningen eruitzien? Kijk dan op woneninlotus.nl.

Heerlijk wonen in het groen
Leven en beleven, ontmoeten en thuiskomen in een groene enclave… dat is wat je mag verwachten van Lotus. De woningen hebben eigen groene geveltuinen en liggen rondom een weelderige groene binnentuin. Hier is volop ruimte voor ontmoeting en ontspanning. Alles is groen in Lotus: gemengde hagen, gevelgroen, een tiny forest, houten details en een collectieve kas zijn zomaar een aantal elementen die er voor zorgen dat je in Lotus bewust gaat leven met groen en het milieu. Hier woon je natuurlijk in balans voor de rest van je leven.

Blijf op de hoogte
Spreekt wonen in Lotus jou aan en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, waaronder de start verkoop? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde van dit nieuwbouwproject. Wil je graag meer weten? Dan staat de verkopend makelaar je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Lotus | Het groene collectief?

Bekijk ook het project Lotus | Het groene collectief

In verkoop
custom media
Meer informatie

Lotus | Het groene collectief

Nieuwegein

30 woningen beschikbaar
117m - 133m woonoppervlakte
€ 552.500 tot € 582.500