Lotus, Nieuwegein

Toekomstig

VOORJAAR 2024 IN VERKOOP!

Lotus

  • Nieuwegein

Nieuwbouwproject Lotus in Nieuwegein bestaat uit 22 koopwoningen, verdeeld over 3 types. Kies je voor een drielaagse woning of voor een royale vierlaagse woning, die volop ruimte biedt voor een praktijk aan huis? De verkoop start naar verwachting dit voorjaar!

START VERKOOP VOORJAAR 2024

Nieuwbouwproject Lotus in Nieuwegein bestaat uit 22 koopwoningen, verdeeld over 3 types. Kies je voor een stads- park of patiowoning?

Op dit moment wordt achter de schermen alles voorbereid om in verkoop te gaan. Naar verwachting start de verkoop in het voorjaar van 2024. Je interesse kenbaar maken om op de hoogte te blijven is mogelijk door je aan te melden via de projectwebsite (woneninlotus.nl). Zodoende krijg je automatisch nieuwsupdates over de definitieve start verkoop datum en nadere informatie over de woningen.

---

LOTUS
Leven en beleven, ontmoeten en thuiskomen in een groene enclave… dat is wat je mag verwachten van Lotus in Nieuwegein. Dit kleinschalige nieuwbouwproject met koopwoningen aan de rand van het Lotusplantsoen en naast winkelcentrum Hoog Zandveld wordt een geweldig thuis voor jong en oud en bijzonder in al zijn facetten. Met de stad vlakbij, omringd door groen in een natuurinclusieve en klimaatadaptieve omgeving waar ontmoeting centraal staat. Hier woon je natuurlijk in balans voor de rest van je leven.

De woningen liggen rondom de collectieve binnentuin waar je elkaar kunt ontmoeten en heerlijk kunt ontspannen. Veel glas, materialen die mooi verouderen en expressieve entrees, aangevuld met een groene aankleding maakt dat de architectuur jouw nieuwe thuis net dat beetje meer geeft. Alles is groen in Lotus. Gemengde hagen, gevelgroen, een tiny forest, houten details en een collectieve kas zijn zomaar een aantal elementen die er voor zorgen dat je in Lotus bewust gaat leven met groen en het milieu.

NUL-OP-DE-METER WONINGEN
Niet alleen de woonomgeving is groen. Ook de woningen worden uitermate duurzaam en energiezuinig gebouwd. Nul-op-de-meter is het uitgangspunt wat betekend dat je straks kunt genieten van een hoog wooncomfort en betaalbare energielasten.

VOORZIENINGEN
In Lotus woon je overal vlakbij. Op loop- en fietstafstand vind je scholen en sportclubs, winkelcentrum Hoog Zandveld, Vreeswijk en natuurlijk het centrum van Nieuwegein. In winkelcentrum City Plaza vind je zo'n 150 winkels. Alles wat het leven zo leuk maakt vind je direct om de hoek! Nieuwegein biedt voldoende om je niet te hoeven vervelen: Musea, winkels, gezellige horeca gelegenheden, een theater en de bioscoop. Daarnaast ben je binnen 10 minuten in het gezellige stadscentrum van Utrecht.
Lees verder...

Nieuws over Lotus

Projectwebsite Lotus is live

De voorbereidingen voor de start verkoop van het nieuwbouwproject Lotus in Nieuwegein zijn in volle gang. Inmiddels is de projectwebsite live! Hier vind je alle informatie over het project, de groene omgeving en de verschillende woningtypes.

Lees verder

Dit voorjaar in verkoop: Lotus, Nieuwegein

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de uitwerking van nieuwbouwproject Lotus in Nieuwegein: 22 royale koopwoningen in drie verschillende woningtypes, in een mooie groene omgeving. Naar verwachting gaat de verkoop dit voorjaar van start.

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Waterlelie
70 m
Bushalte Sporttunnel
283 m
Bushalte Berkstraat
313 m
Bushalte Zandveldseweg
440 m
Bushalte 't Veerhuis
544 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Willem Alexanderschool
702 m
RK basisschool De Schouw
1.29 km
Peuterspeelzaal Waterwereld
1.32 km
Astrid Lindgren
1.36 km
PCB De Trompetvogel
1.37 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Kruidvat
946 m
Albert Heijn
1.05 km
Lidl
1.48 km
Hema
1.79 km
ING Bank
1.81 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek vreeswijk
488 m
De Roerdomp
1.45 km
Het Tandenhuis
2.77 km
Tandheelkundig Centrum Vianen
2.98 km
Apotheek Oude Dorp
5.6 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

De Keizer Makelaars Nieuwegein

Nieuwegein