Start verkoop Lotus op 15 mei a.s.

08 mei 2024

Op woensdag 15 mei a.s. is het zover: de verkoop van de 22 woningen van nieuwbouwproject Lotus in Nieuwegein gaat van start. Wil je meer weten over dit groene project? Kom dan op 15 mei in de avond naar de informatiebijeenkomst.

De informatiebijeenkomst wordt tussen 18.00 en 19.30 uur gehouden in de kerk van de PKN-gemeente De Rank (Lupinestraat in Nieuwegein). Het verkoopteam staat er voor je klaar om je volledig te informeren over dit nieuwbouwproject en de woningen. Ook geven ze je handige tips & tricks om je voor te bereiden op de start verkoop en ligt er een verkoopbrochure voor je klaar, zodat je thuis op je gemak alles nog eens kunt nalezen. De overige verkoopdocumentatie is vanaf 16 mei 9.00 uur online beschikbaar.

Digitale inschrijving
Na de informatiebijeenkomst opent de digitale inschrijving voor Lotus. Vanaf 19.30 uur kun jij je via de projectwebsite inschrijven voor jouw favoriete woning(en). Dit kan tot dinsdag 22 mei a.s. 23.59 uur. Op donderdag 24 mei a.s. wordt bekendgemaakt welke inschrijvers een optie op een woning hebben gekregen.

Financieringsbelofte verhoogt kans op toewijzing
Door het meesturen van een financieringsbelofte bij je inschrijving maak je meer kans om een woning in Lotus toegewezen te krijgen. Bij het toewijzen van de woningen wordt in eerste instantie gekeken naar de voorkeur(en) qua bouwnummer(s), daarna of je ook voorkeuren hebt ingediend tijdens de voorinschrijving en vervolgens of je ook een financieringsbelofte hebt meegestuurd. Een financieringsbelofte kan dus in jouw voordeel werken.

Meer weten?
Heb je vragen over dit nieuwbouwproject, maar ben je niet in de gelegenheid om op 15 mei langs te komen. Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze helpt je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Lotus | Het groene collectief?

Bekijk ook het project Lotus | Het groene collectief

In verkoop
custom media
Meer informatie

Lotus | Het groene collectief

Nieuwegein

30 woningen beschikbaar
117m - 133m woonoppervlakte
€ 552.500 tot € 582.500