Verkoop Lotus in Nieuwegein gestart

16 mei 2024

De verkoop van nieuwbouwproject Lotus in Nieuwegein is gestart. Je kunt je nu inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur. Ga je voor een heerlijk ruime park- of patiowoning of wordt het toch een royale stadswoning?

De 22 woningen van Lotus variëren in woonoppervlak van 117 tot 133 m². Ze worden zeer compleet afgewerkt met een keuken en mooi sanitair en tegelwerk. Ook zijn ze zeer energiezuinig: ze zijn nul-op-de-meter en beschikken over energielabel A++++. Dat is fijn voor het milieu én jouw portemonnee. Verder worden de woningen opgeleverd met een ingerichte privétuin en hebben ze een eigen overdekte parkeerplek in de stallingsgarage. Naast de eigen privétuin hebben bewoners van Lotus straks ook toegang tot de gemeenschappelijke tuin.

Bekijk deze video en krijg een mooie impressie hoe het is om te wonen in Lotus.

Schrijf je nu in!
Spreekt wonen in Lotus jou aan en wil je hier ook graag wonen? Schrijf je dan in via het digitale inschrijfformulier op de projectwebsite. Hier vind je tevens alle andere verkoopdocumenten. Zorg ervoor dat je het inschrijfformulier volledig invult. Na het inschrijven ontvang je hiervan een bevestiging in je mailbox. Inschrijven voor Lotus kan tot uiterlijk woensdag 22 mei a.s. 23.59 uur. De dag erna worden de woningen toegewezen. Wanneer je geen woning krijgt toegewezen kom je op de reservelijst. Je ontvangt hier dan een mail over op vrijdag 24 mei.

Meer weten?
Heb je vragen over dit nieuwbouwproject of heb je hulp nodig bij jouw inschrijving? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze helpt je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Lotus | Het groene collectief?

Bekijk ook het project Lotus | Het groene collectief

In verkoop
custom media
Meer informatie

Lotus | Het groene collectief

Nieuwegein

30 woningen beschikbaar
117m - 133m woonoppervlakte
€ 552.500 tot € 582.500