Nog enkele appartementen te koop in Stadsbuiten, Utrecht

14 april 2024

Aan de prachtige Tolsteegsingel, aan de rand van het stadscentrum van Utrecht, is de bouw van de 21 luxe appartementen van Stadsbuiten in volle gang. Inmiddels is een groot deel van de appartementen verkocht en zijn er nog enkele te koop. We lichten er eentje uit.

Het comfortabele 4-kamerappartement Tolsteegsingel 2-9 bevindt zich op de begane grond en is met een woonoppervlakte van 147 m² meer dan royaal. Het appartement beschikt over een ruime keuken, twee slaapkamers, een riante badkamer met een bad en inloopdouche en een separaat toilet. Ook heeft dit appartement aan weerszijde een eigen buitenruimte. De ene buitenruimte grenst aan de woonkamer, ligt op het zuidwesten en biedt uitzicht op de binnentuin. De andere buitenruimte geeft toegang tot zowel de keuken als één van de slaapkamer en ligt op het noordoosten. Dankzij de grote raampartijen is dit appartement heerlijk licht en geniet u vanuit de woonkamer van een prachtig uitzicht op het groen. De koopsom voor dit appartement bedraagt € 1.195.000,- v.o.n. (exclusief verplicht af te nemen parkeerplaats á € 55.000,-).

Plan uw bezichtiging
Bent u benieuwd naar dit luxe appartement in Stadsbuiten en wilt u graag de sfeer en ruimte op de locatie ervaren? Of bent u benieuwd naar de andere beschikbare appartementen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie en/of het aanvragen van een bezichtiging.

De bouw van het nieuwbouwproject loopt voorspoedig. Naar verwachting worden de appartementen al na de zomer opgeleverd.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Stadsbuiten?

Bekijk ook het project Stadsbuiten

In verkoop
custom media
Meer informatie

Stadsbuiten

Utrecht

7 woningen beschikbaar
112m - 242m woonoppervlakte
€ 915.000 tot € 1.995.000