Binnenkort in verkoop: Bij Mink, Woerden

10 april 2024

Niet ver van de Woerdense binnenstad verrijst binnenkort Bij Mink: een splinternieuw appartementengebouw met 63 luxe en comfortabele appartementen. Met woonoppervlaktes variërend van 50 tot 110 m² biedt Bij Mink straks voor iedereen wat wils!

De variatie in Bij Mink is groot: van compacte 2-kamerappartementen tot ruime gezinsappartementen met wel 4 kamers. Er valt dus genoeg te kiezen. Alle appartementen zijn duurzaam en energiezuinig en krijgen een aangename, comfortabele uitstraling. Er zijn appartementen met een terrasje aan het water, met een eigen tuintje, maar ook met een balkon met stijlvolle loggia. Daarnaast heb je als bewoner ook toegang tot de gezellige gemeenschappelijke daktuin.

Unieke ligging
Woerden heeft een unieke ligging; midden in de Randstad, maar ook dicht bij de bossen en polders van het Groene Hart. In de bruisende stad is van alles te beleven, of je nu een dagje wilt shoppen, een avondje naar de bioscoop of het theater wilt of heerlijk uit eten met vrienden en familie. Maar ook andere steden zijn niet ver weg. Dankzij de ligging nabij de A12 zit je in no time op de snelweg richting Utrecht of Den Haag. Of pak vanaf het nabij gelegen NS-station eenvoudig de rechtstreekse verbinding naar hartje Utrecht, Rotterdam, Amsterdam of Den Haag.

Blijf op de hoogte!
Heb jij interesse in de appartementen van Bij Mink en wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen, waaronder de start verkoop? Schrijf je dan hieronder in als geïntereseerde van dit nieuwbouwproject.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom BIJ MINK?

Bekijk ook het project BIJ MINK

Binnenkort in verkoop
custom media
Meer informatie

BIJ MINK

Woerden

50m - 110m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend