Start verkoop Smakkelaarspark: eerste 22 woningen in het Havengebouw

12 april 2024

Ben je er klaar voor? Want vanaf nu is de definitieve verkoop gestart voor de eerste 22 woningen in het Havengebouw aan Smakkelaarspark; dé kans op een superleuk nieuwbouw appartement in hartje Utrecht.

Park voor de deur, mooi uitzicht op de stad; wonen in Smakkelaarspark is jaloersmakend leuk en betekent elke dag thuiskomen op een plek die verrast door de karakteristieke architectuur, door het vele groen en door de weldadige rust. Smakkelaarspark is een onverwacht gezonde woon- en leefomgeving in het hart van een stad die bruist van de energie.

Alle appartementen zijn comfortabel, met uitzicht op het park en de binnenstad, met veel daglicht en ontworpen om duurzaam en energieneutraal te wonen. De meeste woningen hebben een eigen buitenruimte en alle bewoners hebben sowieso toegang tot het royale, gezamenlijke dakterras. En: als je het gebouw verlaat, sta je meteen in het park. Het Havengebouw is een toekomstbestendig en gezond gebouw, welke fraai uitkijkt over het park en de stad, waarin alle woningen een A+++ energielabel hebben.

Om kans te maken op één van die duurzame, energiezuinige woningen kan je via de woningfinder op de projectsite je inschrijfformulier indienen met daarin de voorkeuren voor je bouwnummers. Op de pagina van het Havengebouw vind je alle informatie over het verkoopproces en de financiële scan.

Mis je kans niet!

Meer weten?
Wil je graag meer weten over dit nieuwbouwproject en/of de appartementen in het Havengebouw? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze staat je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Smakkelaarspark | Havengebouw?

Bekijk ook het project Smakkelaarspark | Havengebouw

In verkoop
custom media
Meer informatie

Smakkelaarspark | Havengebouw

Utrecht

22 woningen beschikbaar
43m - 60m woonoppervlakte
€ 285.000 tot € 465.000