Smakkelaarspark | Havengebouw, Utrecht

Binnenkort in verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!!

Smakkelaarspark | Havengebouw

De pre-sale voor de eerste 22 appartementen in het Havengebouw is gestart.

*** De pre-sale voor de eerste fase in het Havengebouw is gestart***

De pre sale van de eerste 22 appartementen en studio’s in Spark is gestart! Laat de kans op een energiezuinig en duurzaam appartement of studio aan dit bijzondere stadspark in hartje Utrecht niet aan je voorbijgaan.

Schrijf je nu in voor de pre sale van de eerste woningen in het Havengebouw! Door middel van jouw inschrijving in deze pre sale fase heb je een streepje voor tijdens de verkoop die in het eerste kwartaal van 2024 plaats vindt.

Via het online inschrijfformulier in de woningfinder op de projectsite kun je je vanaf nu inschrijven voor maximaal 5 appartementen van jouw voorkeur. Maandag 18 maart om 12:00 uur sluit de inschrijving voor de pre sale.

De genoemde prijzen zijn indicatief. De definitieve prijzen worden later bekend.

Wonen in Smakkelaarspark betekent elke dag thuiskomen op een plek die verrast door de karakteristieke architectuur, door het vele groen en door de weldadige rust. Smakkelaarspark is een onverwacht gezonde woon- en leefomgeving in het hart van een stad die bruist van de energie.

De eerste 22 beschikbare appartementen en studio's op Smakkelaarspark bevinden zich in het Havengebouw en beschikken over één of twee slaapkamers. Alle appartementen zijn comfortabel, met uitzicht op het park en de binnenstad, met veel daglicht en ontworpen om duurzaam en energieneutraal te wonen. De meeste woningen hebben een eigen buitenruimte en alle bewoners hebben sowieso toegang tot het royale, gezamenlijke dakterras. En: als je het gebouw verlaat, sta je meteen in het park. Het Havengebouw is een duurzaam en toekomstbestendig appartementengebouw welke fraai uitkijkt over het park en de stad.

Je houdt van de dynamiek van het stadsleven. Je houdt van groen om je heen. Je zoekt rust en ruimte in een leuk, betaalbaar appartement. Het Havengebouw is voor jou de plek waar dat allemaal bij elkaar komt. In het ontwerp van het Havengebouw komen creativiteit en wetenschap samen om een verantwoorde leefomgeving te creëren. Het Havengebouw
is een toekomstbestendig en gezond gebouw waarin alle woningen een A+++ energielabel hebben. De combinatie van innovatieve ideeën, materialen en technieken laat je ervaren dat groen, duurzaam en doordacht wonen gewoon heel erg leuk kan zijn.

Locatie
Smakkelaarspark; een plek om te wonen, te werken en te ontspannen die eigenlijk met niets is te vergelijken. Jong en oud, starters en doorstromers; iedereen die op een plezierige manier duurzaam en energieneutraal wil wonen, voelt zich hier thuis. Net als die ondernemer die in een groene omgeving werkruimte zoekt of een koffiebar wil openen.

De architectuur van Smakkelaarspark is gebaseerd op een uitgebreide studie naar de invloed van onder andere zonlicht, wind en geluid op het leefklimaat. Het resultaat daarvan is ontwerp waarmee een heel gezonde leefomgeving is gecreëerd. Onder andere door alle woningen een tweezijdige oriëntatie te geven. Dus ongeacht waar je woont, je geniet altijd van dat vriendelijke, uitnodigende stukje groen in hartje Utrecht.

Naast het Havengebouw vind je op Smakkelaarspark nog drie andere gebouwen. Het Kadegebouw biedt plaats aan kantoren, in het Parkgebouw komen koopwoningen en het Parkpaviljoen wordt de plek voor ontspanning. En: alle gebouwen hebben groene daken.

Wonen op Smakkelaarspark betekent leven in een gezonde, groene omgeving; een vernieuwend ecosysteem waarin de natuur, de mens en de gebouwen in dienst staan van elkaar.
Biodiversiteit speelt daarin een grote rol. In het glooiende park, geïnspireerd op het rivierenlandschap van de Utrechtse Heuvelrug, krijgen inheemse plant- en diersoorten volop de ruimte. Struiken en heideplanten, verschillende soorten bomen en allerlei kruidensoorten maken het park aantrekkelijk voor insecten en vogels.

De voordelen van die groene omgeving voor de bewoners zijn helder; leven tussen groen maakt de mens aantoonbaar gelukkiger en gezonder. Bovendien nodigt het park uit om te bewegen. De visie op duurzame mobiliteit draagt daar ook aan bij. Vanuit Smakkelaarspark zijn fietsen, wandelen en het OV voor de hand liggende opties om te verplaatsen. En mocht je een auto nodig hebben, dan heb je binnen een paar klikken een deelauto tot je beschikking.
Lees verder...

Nieuws over Smakkelaarspark | Havengebouw

15-02-2024

Pre-sale Smakkelaarspark | Havengebouw gestart

De pre-sale van de eerste 22 appartementen en studio’s in Smakkelaarspark, oftewel Spark, is gestart! Laat de kans op een energiezuinig en duurzaam appartement of studio aan dit bijzondere stadspark in hartje Utrecht niet aan je voorbijgaan.


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Vredenburgviaduct
99 m
Bushalte Vredenburg
146 m
Bushalte Rozenstraat
291 m
Bushalte CS Centrumzijde (A)
313 m
Treinstation Utrecht Centraal
324 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
De Pijlstaart
420 m
Bibliotheek Utrecht
535 m
Haarstylisten college
597 m
Faculteit Recht, economie, bestuur en organisatie
637 m
De Blauwe Koala
807 m
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Media Markt
72 m
KPN Winkel
248 m
Kruidvat
254 m
We
258 m
Mexx
263 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Het Gouden Hert
443 m
Huisartenpraktijk Mariahoek
492 m
AVT-Kliniek
836 m
Huisartsenpraktijk Vogelenbuurt
924 m
Tandarts praktijk Verstand
944 m
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Lauteslager Nieuwbouw Makelaars

Utrecht

Financieel advies nodig?

Voor meer informatie over je financiële mogelijkheden kun je contact opnemen met:

Logo

Finagarant

Vraag advies »