Volgende fase Havengebouw binnenkort in verkoop

06 juni 2024

We hebben goed nieuws! Op korte termijn komt de volgende fase van het Havengebouw in Utrecht in verkoop! Deze nieuwe fase bestaat uit 13 duurzame en energiezuinige appartementen op de 8e en 10e verdieping van het Havengebouw.

Park voor de deur, mooi uitzicht op de stad; wonen in Smakkelaarspark is jaloersmakend leuk en betekent elke dag thuiskomen op een plek die verrast door de karakteristieke architectuur, het vele groen en de weldadige rust. Smakkelaarspark is een onverwacht gezonde woon- en leefomgeving in het hart van een stad die bruist van de energie.

Alle appartementen in Smakkelaarspark zijn comfortabel en heerlijk licht, met fraai uitzicht op het park en de binnenstad. Ze zijn ontworpen om duurzaam en energieneutraal te wonen. Alle woningen beschikken dan ook over een A+++ energielabel. De meeste woningen hebben een eigen buitenruimte en alle bewoners hebben sowieso toegang tot het royale, gezamenlijke dakterras. En: als je het gebouw verlaat, sta je meteen in het park.

Binnenkort in verkoop
Binnenkort komt alle verkoopinformatie over de nieuwe fase, zoals prijzen en plattegronden, beschikbaar via de woningfinder op de projectwebsite. Op deze website vind je nu al meer informatie over het verkoopproces en de financiële scan, zodat jij je goed kan voorbereiden. Wil jij op de hoogte blijven van de start verkoop datum van deze fase of toekomstige ontwikkelingen in Smakkelaarspark? Schrijf je dan hieronder of via de projectwebsite in voor de nieuwsbrief.

Meer weten?
Heb je vragen over dit nieuwbouwproject? Neem dan contact op met de verkopende makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Smakkelaarspark | Havengebouw?

Bekijk ook het project Smakkelaarspark | Havengebouw

In verkoop
custom media
Meer informatie

Smakkelaarspark | Havengebouw

Utrecht

23 woningen beschikbaar
43m - 77m woonoppervlakte
€ 285.000 tot € 605.000