Laatste dagen om je in te schrijven voor het Havengebouw in Smakkelaarspark

18 april 2024

Mis je kans niet! De verkoop van de eerste appartementen in het Havengebouw van Smakkelaarspark is afgelopen week gestart. Je hebt nog enkele dagen om je in te schrijven voor dit project in hartje Utrecht. De inschrijving sluit maandag 22 april a.s. om 12.00 uur.

Park voor de deur, mooi uitzicht op de stad; wonen in Smakkelaarspark is jaloersmakend leuk en betekent elke dag thuiskomen op een plek die verrast door de karakteristieke architectuur, het vele groen en de weldadige rust. Smakkelaarspark is een onverwacht gezonde woon- en leefomgeving in het hart van een stad die bruist van de energie.

Alle appartementen in het Havengebouw zijn comfortabel, met fraai uitzicht op het park en de binnenstad. Ze zijn heerlijk licht en ontworpen om duurzaam en energieneutraal te wonen. Zo beschikken alle woningen over energielabel A+++. De meeste appartementen hebben een eigen buitenruimte. Daarnaast heb je als bewoner sowieso toegang tot het royale, gezamenlijke dakterras. En: als je het gebouw verlaat, sta je meteen in het park.

Schrijf je in voor jouw favorieten
Om kans te maken op één van die duurzame, energiezuinige woningen kan je via de woningfinder op de projectsite jouw inschrijfformulier indienen, met daarin jouw favoriete bouwnummers. Daarnaast vind je op de pagina van het Havengebouw ook alle informatie over het verkoopproces en de financiële scan. Na de sluiting van de inschrijving aanstaande maandag is het niet meer mogelijk om een inschrijving te starten of te wijzigen.

Meer weten?
Wil je graag meer weten over dit nieuwbouwproject en/of de appartementen in het Havengebouw? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze staat je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Smakkelaarspark | Havengebouw?

Bekijk ook het project Smakkelaarspark | Havengebouw

In verkoop
custom media
Meer informatie

Smakkelaarspark | Havengebouw

Utrecht

22 woningen beschikbaar
43m - 60m woonoppervlakte
€ 285.000 tot € 465.000