Laatste dagen om je in te schrijven voor Smakkelaarspark fase 2

13 juni 2024

Wonen, werken, ondernemen en recreëren: wat je ook wilt, wat je ambitie ook is, iedereen is welkom op Smakkelaarspark! Op een plek die verwondert door een unieke combinatie van groen en architectuur, vind je rust in een stad die bruist van de energie.

Welkom single, solo, zwaluw, culti, dink, student, bijtje, veggie, stadsmus, bohemien, huismus, nieuwe Utrechter, pensionado, ondernemer, city slicker, kapitein, barista, koolmees, artiest, lokale held. Op Smakkelaarspark vindt iedereen een fijne plek!

Schrijf je nu in voor Smakkelaarspark fase 2
De verkoop van de tweede fase van Smakkelaarspark is in volle gang! Het aanbod van deze fase bestaat uit 13 woningen op de 8e en 10e verdieping van het Havengebouw. De appartementen variëren in woonoppervlakte van circa 47 tot 76 m² en zijn beschikbaar in verschillende woningtypes. Via de woningfinder op de projectwebsite kan je jezelf nog inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur. De inschrijftermijn eindigt maandag 17 juni a.s. om 12.00 uur. Daarna is het niet meer mogelijk om een inschrijving te starten, te wijzigen of te bekijken.

Mis deze kans op een superleuk nieuwbouwappartement in hartje Utrecht niet!

Meer weten?
Heb je nog vragen over dit nieuwbouwproject, het woningaanbod en/of het inschrijven? Neem dan contact op met de verkopende makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Smakkelaarspark | Havengebouw?

Bekijk ook het project Smakkelaarspark | Havengebouw

In verkoop
custom media
Meer informatie

Smakkelaarspark | Havengebouw

Utrecht

20 woningen beschikbaar
43m - 77m woonoppervlakte
€ 285.000 tot € 605.000