Kom langs op Sluiseiland tijdens de Open Huizen Dag

03 april 2024

Kom jij aanstaande zaterdag ook langs op Sluiseiland tijdens de NVM Open Huizen Dag? Het is de uitgelezen kans om te ervaren hoe het is om te wonen op deze prachtige locatie. De makelaar staat er op de aangegeven tijden klaar om je te verwelkomen.

Sluiseiland biedt je de mogelijkheid om royaal te wonen in Vianen in de luwte van de stad. Op deze heerlijke plek geniet je optimaal van het eilandgevoel; de omgeving is waterrijk en prachtig groen. Je hebt hier momenteel nog keuze uit één van de laatste herenhuizen in De Sluismeester of één van de beschikbare appartementen in Kop Noord. Tijdens de Open Huizen Dag heb je de mogelijkheid om nog beschikbare woningen van binnen te bekijken en hier de ruimte en het fantastische uitzicht te ervaren.

Kom aanstaande zaterdag langs
Benieuwd naar Sluiseiland en het actuele woningaanbod? Kom zaterdag 6 april langs. Kop Noord is te bezoeken tussen 11.00 en 13.00 uur, De Sluismeester tussen 13.00 en 15.00 uur. Bij beide deelprojecten staat de verkopend makelaar voor je klaar om je te informeren en eventuele vragen te beantwoorden.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluiseiland Kop Noord?

Bekijk ook het project Sluiseiland Kop Noord

In verkoop
custom media
Meer informatie

Sluiseiland Kop Noord

Vianen

3 woningen beschikbaar
156m - 162m woonoppervlakte
€ 814.000 tot € 852.500