Sluiseiland Kop Noord, Vianen

In verkoop

Altijd vakantie op het Sluiseiland, wie wil dat nu niet?!

Sluiseiland Kop Noord

Riant wonen in de luwte van de stad. En optimaal genieten van het eilandgevoel. Vrijheid, rust en ruimte. Kop Noord van het mooie Sluiseiland heeft het allemaal in zich. Hier geniet je niet alleen optimaal van het water, de sluizen en rondom groen om je woning, maar ook van meer dan voldoende leefruimte.

KOM OP AFSPRAAK NAAR DE BOUWLOCATIE EN BELEEF ZELF DE RUIMTE, UITZICHTEN EN KWALITEITEN!
HIER KUNT U DEZE ZOMER HEERLIJK GENIETEN VAN UW APPARTEMENT!

VRAAG NAAR DE BESCHIKBAARHEID.

Hier wil je niet meer weg! Altijd een prachtig uitzicht, een unieke kans en hier voelt vrije tijd als vakantie!
Zomaar een aantal uitspraken welke van toepassing zijn op de mooie appartementen op Kop Noord op het Sluiseiland!

Op Sluiseiland ben je verzekerd van optimaal woongenot. Rust, ruimte, water, groen. Hier ken je geen haast en voelt vrije tijd als vakantie. Dat gevoel deel je met de andere eilanders. Natuurlijk maak je hier als vanzelf een praatje, drink je een kop koffie en vier je verjaardagen en feestdagen met elkaar. In het weekend neem je samen de gebeurtenissen van de week door. Onder het genot van een borrel. De betrokkenheid is groot, het contact intensief. Leven op het eiland biedt je een veilige, ongedwongen en sociale leefomgeving.

Wonen in een appartement op Kop Noord is heerlijk rustig wonen, omgeven door water en toch dichtbij het historische stadscentrum. Alle appartementen zijn riant te noemen en hebben een ruim gevoel waarbij je nog meer geniet van het fantastische uitzicht.

Vanuit elk appartement is er een prachtig uitzicht. Aan de zuidkant over het eiland en de sluizen, aan de noordkant over de Lek en het Merwedekanaal en aan de westkant over het historisch centrum van Vianen en de uiterwaarden.

Wonen op een eiland is meer dan bijzonder. Daarom wordt er op de eerste verdieping een ontmoetingskamer met weids uitzicht op De Lek gerealiseerd. De ontmoetingsruimte biedt plek aan zo’n vijfendertig personen. Ideaal om een verjaardag of een bescheiden feestje te vieren en familie en vrienden te laten genieten van het unieke uitzicht van het Sluiseiland.

De riante appartementen zijn verdeeld over twee gebouwen, gescheiden door een robuuste stenen trap en een binnenhof. De appartementen worden gebouwd in dezelfde stijl als de woningen van Kop Zuid en Centraal. Naast de riante oppervlakte van de appartementen en de buitenruimte, zijn ook de ligging en het uitzicht heel bijzonder. Want de appartementen staan straks op het meest rustige deel van het eiland en zijn zo gepositioneerd dat je de kwaliteit van de omgeving maximaal ervaart. Welk appartement je ook kiest, het uitzicht is altijd meer dan prachtig. En wil je wel de drukte opzoeken dan loop je zo naar het gezellige, historische stadscentrum.
Lees verder...

Nieuws over Sluiseiland Kop Noord

Vrijdag Open Huis Sluiseiland Kop Noord en De Sluismeester

Op vrijdag 1 september aanstaande ben je tussen 15.00 en 17.00 uur van harte welkom bij het Open Huis van Sluiseiland Kop Noord en De Sluismeester in Vianen. Tijdens het Open Huis is het mogelijk om de nog beschikbare woningen te bezichtigen en jouw vragen te stellen.

Lees verder

Sluiseiland: Open Dag 26 mei a.s.

Klinkt riant wonen in de luwte van de stad jou als muziek in de oren? En wil je dit alvast in levenden lijve ontdekken? Kom dan vrijdagmiddag aanstaande tussen 15:00 en 17:00 uur naar de bouwlocatie aan de Zomerdijk in Vianen. Ervaar zelf het eilandgevoel!

Lees verder

Geslaagd Open Huis Sluiseiland in Vianen

Het Open Huis van Sluiseiland Kop Noord en De Sluismeester was een groot succes. Meer dan 100 geïnteresseerden kwamen afgelopen vrijdag naar Vianen om een kijkje te nemen op de bouwlocatie en daar onder andere het fantastische uitzicht te ervaren.

Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Verzorginscentrum Batenstein
303 m
Bushalte Brugstraat
478 m
Bushalte Centrum
659 m
Bushalte van Duvenvoordestraat
712 m
Bushalte Formido
788 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek Vianen
357 m
Willem Alexanderschool
1.13 km
Basisschool het Mozaïek Waalseweg
2.44 km
Peuterspeelzaal Waterwereld
2.61 km
RK basisschool De Schouw
2.62 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Aldi
344 m
Hema
415 m
ING Bank
451 m
Rabobank
487 m
Zeeman
517 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek vreeswijk
1.2 km
Het Tandenhuis
1.21 km
Tandheelkundig Centrum Vianen
1.39 km
De Roerdomp
3.08 km
Apotheek Leebrug
5.52 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

De Koning makelaars

Houten

Financieel advies nodig?

Voor meer informatie over je financiële mogelijkheden kun je contact opnemen met:

Logo

Opmaat Financieel Adviseurs

Vraag advies »

Sluiseiland Kop Noord

Is een ontwikkeling van:

Smit's Bouwbedrijf B.V.

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een SWK garantie.