Laatste kans op wonen in Sluiseiland Kop Noord

08 mei 2024

Wil jij wonen vlak bij het historische centrum van Vianen en elke dag weer kunnen genieten van een prachtig uitzicht? Dan is het laatste beschikbare appartement in Sluiseiland Kop Noord ideaal voor jou! We lichten dit royale appartement voor je uit.

Dit laatste, gelijkvloerse appartement (bouwnummer 19) ligt op de tweede verdieping van het gebouw en is met een woonoppervlakte van 162 m² aangenaam royaal. De living en woonkeuken zijn heerlijk ruim en bieden je prachtig uitzicht op de Lek, waar je dagelijks een schouwspel van scheepvaart door de sluis aan je voorbij ziet trekken. Het appartement beschikt verder over drie slaapkamers, een complete badkamer en een separaat toilet. Je auto parkeer je op jouw eigen parkeerplaats in de stallingsgarage, waar je ook een eigen berging hebt. Ideaal! Dit appartement is te koop voor € 847.000,- v.o.n.

Fijne plek om te wonen
Sluiseiland Kop Noord biedt je niet alleen een fantastisch vrij uitzicht en een overvloed aan ruimte om te leven en te genieten, maar beschikt ook nog eens over een ontmoetingsruimte en een charmante binnentuin. De binnentuin is een fijne plek waar je een praatje kunt maken met je buren en andere Sluiseilanders. De prachtige architectuur van het gebouw wordt benadrukt door de imposante gevels en de gemetselde trap die je leidt naar deze idyllische plek. En met het historische centrum van Vianen op een steenworp afstand, heb je ook nog eens alle voorzieningen binnen handbereik.

Interesse?
Heb jij interesse in dit laatste beschikbare appartement in Sluiseiland Kop Noord? Laat deze kans dan niet aan je voorbij gaan en neem contact op met de verkopend makelaar. En wie weet mag jij jezelf binnenkort ook bewoner noemen van het fantastische Sluiseiland, waar je optimaal geniet van het eilandgevoel.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluiseiland Kop Noord?

Bekijk ook het project Sluiseiland Kop Noord

In verkoop
custom media
Meer informatie

Sluiseiland Kop Noord

Vianen

1 woning beschikbaar
156m - 162m woonoppervlakte
€ 847.000 tot € 852.500