West, Bouwnummer 7

Koopprijs

€ 440.000

Woonoppervlakte

82 m2

Omschrijving

Hier wil je niet meer weg! Altijd een prachtig uitzicht, een unieke kans en hier voelt vrije tijd als vakantie!
Zomaar een aantal uitspraken welke van toepassing zijn op de mooie appartementen op Kop Noord op het Sluiseiland!

DE BOUW IS GESTART EN DE APPARTEMENTEN WORDEN DEZE ZOMER OPGELEVERD.
INFORMEER NAAR DE BESCHIKBAARHEID.

Uitzicht over de oude rijke vesting van Vianen, de uiterwaarden en genieten van de avondzon? Dan zijn de appartementen type West het helemaal. Het beste van nieuwbouw, gecombineerd alle kwaliteiten van het Sluiseiland geven deze appartementen net dat beetje extra’s waardoor je je straks helemaal thuis voelt op het Sluiseiland!

Bouwnummer 7
Om toegang tot dit appartement te krijgen hoeft u niet het appartementengebouw in. Dit begane grond appartement heeft namelijk haar eigen entree. De hal is lekker ruim en er is genoeg ruimte voor de garderobe. Vanuit de hal is er toegang tot:
Een ruime woonkamer met open keuken van ca. 39 m². Vanuit de woonkamer heeft u middels een loopdeur toegang naar uw privé-terras.

De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een wastafel en een douchehoek met een draingoot en thermostaatkraan. Naast de vloerverwarming is er ook een handdokradiator aanwezig.
Separaat toilet met fonteintje.

Royale slaapkamer van ca. 15 m² met grote raampartijen.
Technische ruimte met aansluitpunt voor de wasmachine.

Vanzelfsprekend is dit appartement voorzien van een warmtepompinstallatie met vloerverwarming en - koeling, 1 privé parkeerplaats en een fietsenberging.


Op Sluiseiland ben je verzekerd van optimaal woongenot. Rust, ruimte, water, groen. Hier ken je geen haast en voelt vrije tijd als vakantie. Dat gevoel deel je met de andere eilanders. Natuurlijk maak je hier als vanzelf een praatje, drink je een kop koffie en vier je verjaardagen en feestdagen met elkaar. In het weekend neem je samen de gebeurtenissen van de week door. Onder het genot van een borrel. Leven op het eiland biedt je een veilige, ongedwongen en sociale leefomgeving.

Een betere leefomgeving dan Sluiseiland kun jij je niet wensen. Of je nu uit een grote stad of uit een klein dorp komt, het eilandgevoel overvalt je meteen. Het vele groen, de rust en ruimte, de dagelijkse reuring van de passantenhaven aan de zuidkant van het eiland, de kenmerkende trappetjes en gezellige terrasjes creëren het eilandgevoel vanzelf. En zelfs de bruggen zijn bijzonder. Zo is de karakteristieke ophaalbrug met katrollen een knipoog naar vroegere tijden. En reikt de Mozesbrug van het eiland naar de stad. Zo loop je eenvoudig ‘door het water’ naar het hart van Vianen. De horecagelegenheid die we in de komende jaren op het eiland realiseren, wordt hét ontmoetingspunt voor jou en de andere bewoners.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 440.000
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Portiekflat
Kenmerk appartement
Appartement

Indeling

Aantal woonlagen
1
Bouwjaar
2022

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
82 m2
Inhoud
250 m3
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamers)

Energie

Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Gedeeltelijk dubbelglas, Voorzetramen, Volledig geïsoleerd, Geen spouw, Eco-bouw, Geen isolatie, Grotendeels dubbel glas, Driedubbel glas, Kierdichting en HR-glas
Verwarming
Warmtepomp

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Parkeergarage met 1 plaats

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Albert de

De Koning makelaars

Sluiseiland Kop Noord

Is een ontwikkeling van:

Smit's Bouwbedrijf B.V.

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype West in het project Sluiseiland Kop Noord

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.