Sluismeester, Vianen

In verkoop

Hier woon je op een unieke locatie in een parkachtig herenhuis met een geheel eigen architectuur, omringd door water, eeuwenoude bomen en bloeiende grasvelden.

Sluismeester

KOM ZELF BELEVEN HOE MOOI HET WONEN IS IN EEN VAN DEZE BIJZONDERE WONINGEN!
NEEM GERUST CONTACT OP VOOR EEN AFSPRAAK.

De Sluismeester vormt hét sluitstuk van Sluiseiland. Hier woon je op een unieke locatie in een parkachtig herenhuis met een geheel eigen architectuur, omringd door water, eeuwenoude bomen en bloeiende grasvelden. Én met een vrij uitzicht op de sluis en het historische centrum van Vianen. De herenhuizen van deze laatste fase worden ontwikkeld aan beide zijden van het sluishuis. De Sluismeester dankt zijn naam dan ook aan deze mooie locatie.

Waar je aan de voorkant uitkijkt op het mooie en historische stadshart van Vianen, heb je aan de achterkant een uniek uitzicht op de eeuwenoude sluizen. Dagelijks zie je hier vele bootjes voorbijgaan waardoor je het eilandleven maximaal ervaart. Heb je wel zin in een dagje drukte, dan loop je via de unieke loopbrug op het midden van het eiland zo naar het prachtige en gezellige centrum. Alles bij de hand en toch heerlijk privé en luxueus wonen.

KARAKTERISTIEK VAN BUITEN, SPECTACULAIR VAN BINNEN
De 32 herenhuizen van De Sluismeester worden gekenmerkt door een wel heel bijzondere en afwisselende architectuur. Want naast het verschil in type en kleuren stenen, de vorm van het dak en de hoeveelheid woonlagen, voegen we bij De Sluismeester nog wat meer variatie toe. De herenhuizen van type B en C, aan beide zijden gelegen naast het sluishuis, hebben de woonkamer op de eerste verdieping waardoor je heel privé woont en met name door het ruime balkon aan de voorzijde heb je een prachtig uitzicht.
De riante herenhuizen type B en C hebben een oppervlakte van 136 m2 tot 173 m2 met 4 slaapkamers of 3 slaapkamers met een tuinkamer.

De royale herenhuizen type D hebben een oppervlakte van maar liefst 154 m2 tot 185 m2 en 5 slaapkamers. Meer dan voldoende ruimte dus om iedereen in het gezin een fijne eigen plek te bieden. Een aantal woningen krijgt ook nog eens een vliering. Handig als extra opslagruimte.

Om eenheid te creëren krijgen de herenhuizen van buiten dezelfde architectuur als de woningen en appartementen van Kop Noord, Zuid en Centraal. En net als de woningen in de eerdere fases.
Lees verder...

Nieuws over Sluismeester

Laatste kans op wonen in De Sluismeester

Wonen in De Sluismeester heeft zo zijn voordelen. Je woont in een duurzaam en energiezuinig herenhuis dat de eerste jaren vrijwel geen onderhoud nodig heeft. Daarnaast kijk je ook nog eens uit op het Merwedekanaal. En het mooie is, ook jij kunt hier nog wonen!

Lees verder

Bouw De Sluismeester in Vianen vordert snel

De bouw van de herenhuizen van nieuwbouwproject De Sluismeester in Vianen gaat hard. De contouren van de woningen zijn al goed te zien. Wil jij ook wonen in dit nieuwbouwproject, waar je al komende zomer kunt genieten? Er zijn nog enkele herenhuizen te koop!

Lees verder

Een blik van boven op Sluiseiland Vianen

Sluiseiland is een bijzonder nieuwbouwproject vlak bij het historische centrum van Vianen. Met een unieke uitstraling, bijzondere architectuur en heel veel water en groen. Bekijk de dronebeelden uit dit bericht en ontdek deze fantastische locatie!

Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Verzorginscentrum Batenstein
151 m
Bushalte Centrum
257 m
Bushalte Formido
411 m
Bushalte Brugstraat
421 m
Bushalte van Duvenvoordestraat
492 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek Vianen
120 m
Willem Alexanderschool
1.54 km
Openbare basisschool Meester Vos
2.38 km
Basisschool het Mozaïek Waalseweg
2.52 km
Peuterspeelzaal Waterwereld
3.02 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Albert Heijn
296 m
Etos
296 m
Jumbo
302 m
VVV
305 m
Zeeman
307 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Het Tandenhuis
794 m
Tandheelkundig Centrum Vianen
984 m
Apotheek vreeswijk
1.55 km
De Roerdomp
3.46 km
Apotheek Leebrug
5.71 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Albert de

De Koning makelaars

Financieel advies nodig?

Voor meer informatie over je financiële mogelijkheden kun je contact opnemen met:

Logo

Opmaat Financieel Adviseurs

Vraag advies »

Sluismeester

Is een ontwikkeling van:

Smit's Bouwbedrijf B.V.

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een SWK garantie.