Laatste kans op wonen in De Sluismeester

25 juli 2023

Wonen in De Sluismeester heeft zo zijn voordelen. Je woont in een duurzaam en energiezuinig herenhuis dat de eerste jaren vrijwel geen onderhoud nodig heeft. Daarnaast kijk je ook nog eens uit op het Merwedekanaal. En het mooie is, ook jij kunt hier nog wonen!

De laatste beschikbare woningen in De Sluismeester zijn van het type D. De herenhuizen hebben een royaal woonoppervlakte van maar liefst 154 tot 185 m² en beschikken over vijf slaapkamers. Meer dan genoeg ruimte dus voor jouw hele gezin. Enkele woningen krijgen ook nog eens een vliering. Handig als extra opslagruimte. Bij een aantal woningen worden de woonkamer en keuken als split level uitgevoerd, wat deze woningen een unieke twist geeft. Verder beschikken alle woningen over een mooie badkamer en inpandige berging voor de wasmachine en droger. Parkeren kan in de stallingsgarage, waar je een eigen parkeerplaats hebt. De herenhuizen in De Sluismeester zijn nog beschikbaar vanaf € 667.500,- v.o.n.

Heerlijke locatie
Waar je aan de voorzijde van de woningen uitkijkt op het mooie en historische stadshart van Vianen, heb je aan de achterzijde een uniek uitzicht op de eeuwenoude sluizen. Dagelijks zie je hier vele bootjes voorbijgaan waardoor je het eilandleven maximaal ervaart. Heb je wel zin in een dagje drukte, dan loop je via de unieke loopbrug op het midden van het eiland zo naar het prachtige en gezellige centrum. Alles bij de hand en toch heerlijk privé en luxueus wonen.

Interesse in wonen in De Sluismeester?
Spreekt wonen in De Sluismeester jou aan en ben je benieuwd naar het actuele aanbod? Check dan de projectwebsite of neem contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie. De bouw van De Sluismeester is al flink gevorderd. Het is dan ook mogelijk om op afspraak de bouwlocatie te bezoeken en hier zelf de ruimte en uitzichten te ervaren. Maak hiervoor een afspraak met de makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluismeester?

Bekijk ook het project Sluismeester

In verkoop
custom media
Meer informatie

Sluismeester

Vianen

1 woning beschikbaar
154m - 185m woonoppervlakte
€ 667.500 tot € 775.000