Voorinschrijving Rijnvliet fase 13B nog enkele dagen geopend

02 mei 2024

De voorinschrijving van de 14 nieuwbouwwoningen van Rijnvliet fase 13B in Utrecht is in volle gang. Je hebt nog een aantal dagen om je voorinschrijving in te dienen. De voorinschrijving sluit aanstaande dinsdag 7 mei om 17.00 uur.

Deze nieuwe deelfase ligt in Rijnvliet Oost en biedt weer een variatie aan woningtypes. Je vindt er 10 tweekappers, 2 tussenwoningen en 2 hoekwoningen. De woningen hebben een rustige ligging aan een park(je). Bovendien zijn ze zeer compleet én energiezuinig. Fijn voor het milieu en jouw portemonnee!

Geef je voorkeur(en) door
Heb jij interesse in één van deze woningen? Geef dan voor aanstaande dinsdag 17.00 uur jouw voorkeur(en) qua bouwnummer(s) door via de projectwebsite en op basis van de indicatieve prijzen. Hierna is het niet meer mogelijk om een voorinschrijving te starten, te wijzigen of te bekijken. De definitieve inschrijving voor deze fase van Rijnvliet volgt later.

Meer weten?
Heb je vragen over dit nieuwbouwproject? Neem dan contact op met één van de verkopende makelaarskantoren. Zij helpen je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Rijnvliet Oost | Fase 13 B?

Bekijk ook het project Rijnvliet Oost | Fase 13 B

In verkoop
custom media
Meer informatie

Rijnvliet Oost | Fase 13 B

Utrecht

9 woningen beschikbaar
131m - 176m woonoppervlakte
€ 610.000 tot € 870.000