Rijnvliet West

***FASE 12B - VOORINSCHRIJVING IS GESTART***

Rijnvliet blijft enorm populair en is nog steeds in ontwikkeling mede dankzij vele betrokken bewoners. En aansprekend voorbeeld daarvan is het project: 'de eetbare woonwijk Rijnvliet' dat onlangs een internationale prijs in de wacht gesleept heeft. Een publieksjury van ruim duizend Europese burgers heeft de Innovation in Politics Awards 2021 toegekend aan Utrecht, in de categorie Ecologie. Een resultaat waar we trots op mogen zijn! Nog dit jaar wordt de aanleg van het voedselbos in de wijk afgerond.

In deze fase komen 22 woningen in diverse typen; hoek- en tussenwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen en levensloopbestendige woningen. Vanaf nu kan je alvast jouw voorkeur voor de bouwnummers aangeven. Opnieuw voor ieder wat wils dus!

Bekijk nu het woningaanbod van deze nieuwe fase op de projectwebsite. De woningen bieden tal van opties en uitbreidingsmogelijkheden. Zo maak je er helemaal jouw thuis van! Zie jij jezelf hier al wonen?

De voorinschrijving sluit op maandag 31 januari om 17.00 uur.
Genoemde prijzen zijn indicatief. De definitieve prijzen worden later bekend gemaakt.

Locatie
Westelijk van Utrecht ligt een unieke wijk waar je perfect kunt wonen, werken, ondernemen en recreëren. Dichtbij de stad wonen in een ruime woning in een groene en waterrijke omgeving. Je vindt in Rijnvliet, hét Nieuwe Tuindorp, eigenlijk alles wat je nodig hebt, zoals een basisschool, een groot sportpark met voetbal- en hockeyvelden, (overdekte) tennisbanen, een rugbyclub en een manege. Heel uitnodigend is de grote Strijkviertelplas met een fijn zwemstrand. In de nabijheid zijn ook het groene, uitgestrekte Maximapark, een ziekenhuis en uiteraard complete winkel- en leisure centra aanwezig. Echt bijzonder is de Metaal Kathedraal, een culturele broedplaats op het snijvlak van ecologie, kunst en samenleving.

In Rijnvliet kun je dus in elk jaargetijde naar hartenlust recreëren. Je fietst vanuit de wijk in 20 minuten over de nieuwe Daphne Schippersbrug naar de binnenstad van Utrecht. Of je neemt de snelle OV-verbinding, die je zo in hartje stad brengt. Daar is elke dag veel te beleven voor alle leeftijden. Utrecht is niet alleen een stad voor vrijwel alle studies, maar ook zeer geliefd vanwege zijn fraaie oude centrum waar vele en bijzondere winkels te vinden zijn. Rijnvliet ligt zeer centraal in Nederland, waardoor alle grote steden heel goed bereikbaar zijn. In een paar minuten zit je op de A2 en de A12 naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag.

Deze toplocatie is onderverdeeld in diverse deelplannen, waar Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling totaal ca. 500 woningen ontwikkeld. Ondanks de verschillende woningen is er toch één buurt ontworpen. Dat zit hem vooral in het geselecteerde bouwmateriaal. Zo worden alle woningen voorzien van hand gevormde bakstenen in aardetinten, oranje, rood en donkerbruin. Op de daken komen leivormige- en Hollandse dakpannen. De woningen staan naast elkaar met verschillende kapvormen, hebben ruime tuinen en ze sluiten overal op het openbare gebied aan met hagen en tuinmuren. De twee-onder-een-kapwoningen zijn veelal voorzien van een gemetselde bloembak. De eindwoningen van de rijtjes hebben extra ontwerpaandacht gekregen. De kopgevels met erkers en extra kozijnen verlevendigen het straatbeeld, maar zorgen tevens voor sociale controle op het openbaar gebied. Met de diverse kopersopties kun je de woning verder op maat vormgeven. Jouw woning, jouw thuis! Een thuis dat past bij jouw manier van leven.
Lees verder...

Nieuws over Rijnvliet West

Voorinschrijving Rijnvliet West fase 12B gestart

De voorinschrijving van Rijnvliet West fase 12B in Utrecht is gestart! Je kunt nu alvast jouw favoriete bouwnummer(s) doorgeven. Ga je voor een ruime hoek- of tussenwoning, een royale tweekapper of toch liever voor een vrijstaande of levensloopbestendige woning?

Lees verder

Voorinschrijving Rijnvliet West fase 12B start 20 januari a.s.

Wil jij ook graag wonen in de nieuwe, populaire woonwijk Rijnvliet in Utrecht? Noteer dan donderdag 20 januari a.s. in je agenda. Dan start de voorinschrijving van een nieuwe fase van Rijnvliet West (fase 12B).

Lees verder

Verkoop Rijnvliet West fase 11B-12A verloopt voorspoedig

De nieuwe woonwijk Rijnvliet in Utrecht blijft enorm populair. Ook de verkoop van Rijnvliet West fase 11B-12A gaat hard. De gesprekken met de enthousiaste kandidaten verlopen voorspoedig en inmiddels is het grootste deel van de woningen (mondeling) verkocht.

Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Strijkviertel
380 m
Bushalte Recreatieplas
585 m
Bushalte Archeologiepark
740 m
Bushalte Klifrakplantsoen
840 m
Bushalte Burgemeester Verderlaan
867 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Partou kinderopvang Utrecht
1.21 km
De Zeven Gavenschool
1.82 km
Saartje kinderdagverblijf Papendorp
1.83 km
Lukasschool
1.83 km
Bibliotheek
1.87 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Etos
1.49 km
Zeeman
1.49 km
ING Bank
1.49 km
T-Mobile
1.59 km
Albert Heijn
1.64 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Gezondheidscentrum Oog in Al
1.64 km
Mediq Apotheek De Meern
2.01 km
Apotheek Kanaleneiland
2.07 km
Gezondheidscentrum Kanaleneiland
2.07 km
Gezondheidscentrum Leidsche Rijn
2.28 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Lauteslager Nieuwbouw Makelaars BV

Utrecht

De Keizer Makelaars Vleuten

Vleuten

Brecheisen Makelaars Leidsche Rijn

Utrecht

Financieel advies nodig?

Voor meer informatie over je financiële mogelijkheden kun je contact opnemen met:

Logo

Finagarant

  • Utrecht
Vraag advies »