Start voorinschrijving Rijnvliet West fase 11B-12A

27 oktober 2021

Volgende week donderdag 4 november om 12.00 uur is het zover! Dan start de voorinschrijving van een nieuwe fase van Rijnvliet West. Fase 11B-12A bestaat uit in totaal 26 woningen in diverse woningtypes. Welk woningtype is jouw favoriet?

Hoek- en tussenwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen en luxe villa’s: in fase 11B-12A van Rijnvliet West vind je het allemaal! En heb jij jouw ideale woning gevonden, dan kun je deze met de diverse kopersopties nog verder naar jouw wensen vormgeven. Ondanks de verschillende woningen is er toch één buurt ontworpen. Dat zit hem vooral in het geselecteerde bouwmateriaal. Zo worden alle woningen voorzien van bakstenen in aardetinten, oranje, rood en donkerbruin en krijgen de daken leivormige- en Hollandse dakpannen.

Geef je voorkeur(en) door!
Op de projectwebsite van Rijnvliet zijn de verschillende woningen van fase 11B-12A al te bekijken. Heb jij één of meerdere favorieten? Geef dan tijdens de voorinschrijving alvast jouw favoriete bouwnummer(s) door. Dit kan tot en met maandag 15 november a.s. 17.00 uur. Meer weten? Eén van de verkopend makelaars staat je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Rijnvliet West?

Bekijk ook het project Rijnvliet West

In verkoop
custom media
Meer informatie

Rijnvliet West

Utrecht

26 woningen beschikbaar
127m - 215m woonoppervlakte
€ 595.000 tot € 1.190.000