Schrijf je nu in voor De Sluismeester in Vianen!

06 januari 2022

Op 23 december 2021 is de verkoop gestart van De Sluismeester in Vianen. Je hebt nog enkele dagen de tijd om je in te schrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur. Inschrijven kan via de projectwebsite tot maandag 10 januari a.s. 12.00 uur.

De Sluismeester is hét sluitstuk van Sluiseiland en bestaat uit 32 riante herenhuizen. De parkachtige woningen komen aan beide zijden van de voormalig sluiswachterswoning en worden omringd door water, bomen en bloeiende grasvelden. Vanaf hier heb je uitzicht op de sluis en het historische centrum van Vianen. De woningen van De Sluismeester worden gekenmerkt door een bijzondere en afwisselende architectuur, met verschil in type en kleuren stenen, de vorm van het dak en de hoeveelheid woonlagen.

Veel woonruimte
Welke woning van De Sluismeester je ook kiest, je profiteert sowieso van een zee aan ruimte. De riante herenhuizen van het type B en C hebben een woonoppervlakte van 136 tot 173 m² met 4 slaapkamers of 3 slaapkamers met een tuinkamer. De royale herenhuizen van het type D hebben een woonoppervlakte van 154 tot maar liefst 185 m² en 5 slaapkamers. Kortom; meer dan genoeg ruimte om prettig te wonen!

Schrijf je nu in!
Wil jij graag wonen in De Sluismeester? Schrijf je dan nu via de projectwebsite in voor jouw favoriete woning(en). Hier vind je ook uitgebreide informatie over de verschillende woningen, de verkoopprijzen en het verkoopproces. Zorg er wel voor dat jouw inschrijving voor maandag 10 januari a.s. 12.00 uur binnen is. Meer weten? De verkopend makelaar helpt je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluismeester?

Bekijk ook het project Sluismeester

In verkoop
custom media
Meer informatie

Sluismeester

Vianen

7 woningen beschikbaar
136m - 185m woonoppervlakte
€ 595.000 tot € 775.000