Rijnvliet Oost: Nog 3 dagen om je in te schrijven voor fase 14!

26 mei 2022

De voorinschrijving van de eerste 31 woningen van fase 14 van dit populaire nieuwbouwproject in Utrecht is in volle gang. Je hebt nog drie dagen om je interesse in één van de diverse woningtypes kenbaar te maken. Woon jij binnenkort hier in je droomhuis?

Fase 14 van dit prachtige project in het Westen van Utrecht bestaat uit hoek- en tussenwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen en levensloopbestendige woningen. Zo is er voor ieder wat wils. In de wijk kun je perfect wonen, werken, ondernemen en recreëren. In de nabije omgeving vind je alles wat je nodig hebt: van het uitgestrekte Maximapark tot een ziekenhuis en compleet leisure- en winkelcentrum. Daarnaast is het centrum van Utrecht op 20 minuten fietsafstand en ligt de wijk centraal ten opzichte van de A2 en A12.

Interesse? Schrijf je in voor 30 mei 17:00 uur!
Zie jij jezelf al wonen op deze mooie plek in gemeente Utrecht? Wacht dan niet langer! Door je bij de voorinschrijving al aan te melden en je voorkeuren kenbaar te maken krijg je voorrang tijdens de toewijzing. Hierdoor heb je invloed op het proces en maak je meer kans om één van deze woningen te bemachtigen. De voorinschrijving sluit op maandag 30 mei om 17.00 uur. De definitieve verkoop volgt later.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Rijnvliet Oost?

Bekijk ook het project Rijnvliet Oost

In verkoop
custom media
Meer informatie

Rijnvliet Oost

Utrecht

31 woningen beschikbaar
127m - 199m woonoppervlakte
€ 665.000 tot € 1.190.000