Rijnvliet Oost, Utrecht

Binnenkort in verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Rijnvliet Oost

***RIJNVLIET OOST | FASE 14 VOORINSCHRIJVEN VANAF NU MOGELIJK ***

Vanwege de grote belangstelling komt de volgende fase van de wijk Rijnvliet er alweer aan: Fase 14 Rijnvliet Oost. In totaal worden er 146 woningen gefaseerd in verkoop gebracht. Te beginnen met 31 koopwoningen in diverse woningtypes: hoek- en tussenwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen en levensloopbestendige woningen.

De voorinschrijving voor de eerste 31 woningen van fase 14 is op maandag 16 mei om 12.00 uur gestart. Door je bij de voorinschrijving al aan te melden en je voorkeuren kenbaar te maken krijg je voorrang tijdens de toewijzing. Hierdoor heb je invloed op het proces en maak je meer kans om één van deze woningen te bemachtigen. De voorinschrijving sluit op maandag 30 mei om 17.00 uur. De definitieve verkoop volgt later. 

De genoemde prijzen zijn indicatief.

Rijnvliet blijft enorm populair en is nog steeds in ontwikkeling mede dankzij vele betrokken bewoners. En aansprekend voorbeeld daarvan is het project: 'de eetbare woonwijk Rijnvliet' dat onlangs een internationale prijs in de wacht gesleept heeft. Een publieksjury van ruim duizend Europese burgers heeft de Innovation in Politics Awards 2021 toegekend aan Utrecht, in de categorie Ecologie. Een resultaat waar we trots op mogen zijn! Nog dit jaar wordt de aanleg van het voedselbos in de wijk afgerond.


Locatie
Westelijk van Utrecht ligt een unieke wijk waar je perfect kunt wonen, werken, ondernemen en recreëren. Dichtbij de stad wonen in een ruime woning in een groene en waterrijke omgeving. Je vindt in Rijnvliet, hét Nieuwe Tuindorp, eigenlijk alles wat je nodig hebt zoals een Kindcentrum, een groot sportpark met voetbal- en hockeyvelden, (overdekte) tennisbanen, een rugbyclub en een manege. Heel uitnodigend is de grote Strijkviertelplas met een fijn zwemstrand. In de nabijheid zijn ook het groene, uitgestrekte Máximapark, een ziekenhuis en uiteraard complete winkel- en leisure centra aanwezig. Echt bijzonder is de ‘Metaal Kathedraal’, een culturele broedplaats op het snijvlak van ecologie, kunst en samenleving. In Rijnvliet kun je dus in elk jaargetijde recreëren naar hartenlust.

Maar er is meer!
Je fietst vanuit de wijk in 20 minuten over de nieuwe Dafne Schippersbrug naar de binnenstad van Utrecht. Of je neemt de snelle HOV-verbinding die je zo in hartje stad brengt. Daar is elke dag veel te beleven voor alle leeftijden. Utrecht is niet alleen een stad voor vrijwel alle studies, maar ook zeer geliefd vanwege zijn fraaie oude centrum waar vele en bijzondere winkels te vinden zijn. Verder het geweldige Centraal Museum, de schouwburg en het indrukwekkende muziekcentrum Tivoli/Vredenburg. Misschien is vooral de gezellige atmosfeer van het Utrechtse centrum wel het meest aanlokkelijk. Heerlijk langs de mooie grachten slenteren of fietsen, en genieten van een terrasje of een van de vele restaurants.

Perfect gelegen
Rijnvliet ligt zeer centraal in Nederland, waardoor alle grote steden heel goed bereikbaar zijn. In een paar minuten zit je op de A2 en de A12 naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag!
Lees verder...

Nieuws over Rijnvliet Oost

12-05-2022

Voorinschrijving Rijnvliet Oost start 16 mei a.s.

Er is een nieuw deelgebied van de populaire wijk Rijnvliet in aantocht: Rijnvliet Oost. De voorinschrijving van de eerste fase van dit deelgebied start maandag 16 mei a.s om 12.00 uur. Vanaf dan kun je via de projectwebsite alvast jouw voorkeur(en) kenbaar maken.


Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Burgemeester Verderlaan
720 m
Bushalte Archeologiepark
721 m
Bushalte Strijkviertel
802 m
Bushalte Utrechtse Bazaar
866 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Partou kinderopvang Utrecht
783 m
De Zeven Gavenschool
1.44 km
Lukasschool
1.46 km
Bibliotheek
1.5 km
Blauwe orka
1.63 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Etos
1.15 km
Zeeman
1.15 km
ING Bank
1.15 km
Albert Heijn
1.23 km
T-Mobile
1.58 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Gezondheidscentrum Oog in Al
1.23 km
Apotheek Kanaleneiland
1.69 km
Gezondheidscentrum Kanaleneiland
1.7 km
Huisartsenpraktijk Primec
2.09 km
Apotheek Marco Polo
2.1 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Lauteslager Nieuwbouw Makelaars BV

Utrecht

De Keizer Makelaars Nieuwegein

Nieuwegein

Brecheisen Makelaars Leidsche Rijn

Utrecht

Financieel advies nodig?

Voor meer informatie over je financiële mogelijkheden kun je contact opnemen met:

Logo

Finagarant

Vraag advies »