Maak kennis met The Mill, Woerden

30 juni 2022

Op een fantastische plek op loopafstand van het station én het gezellige stadscentrum van Woerden komt The Mill: 72 duurzame huurappartementen rondom een gezamenlijke, groene binnentuin. Naar verwachting start de verhuur in de eerste helft van 2023.

De 72 appartementen in The Mill variëren in grootte van 53 tot 84 m² en vallen allemaal in de middenhuur. Ze kijken stuk voor stuk uit op de gezamenlijke binnentuin. Daarnaast heeft elk appartement ook een eigen balkon. De appartementen worden verder voorzien van een mooie keuken en een luxe badkamer. Ook beschikken de bewoners van The Mill straks over parkeerplek voor de fietsen, drie deelauto’s en een half-verdiepte parkeerkelder voor bewoners en bezoekers.

Groen en duurzaam wonen
The Mill komt in Nieuw-Middelland, waar vroeger vooral bedrijven en kantoren te vinden waren. Dit gebied transformeert naar een groen en gevarieerd woon-werkgebied, met onder andere The Mill als één van de toonaangevende nieuwbouwprojecten. The Mill krijgt een groen en duurzaam karakter. Zo wordt het gebouw gasloos, geïsoleerd volgens de hoogste normen en voorzien van zonnepanelen. De groene binnentuin draagt daarnaast bij aan een fijn leefklimaat. 

Blijf op de hoogte!
Spreekt wonen in The Mill jou aan en wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, zoals de start van de verhuur? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde van dit nieuwbouwproject.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom The Mill?

Bekijk ook het project The Mill

Toekomstig
custom media