WELKOM IN The Mill VANAF ZOMER 2023

In The Mill worden 72 duurzame huurappartementen gerealiseerd rondom een gezamenlijke binnentuin. Vanaf het derde kwartaal van 2023 ben jij welkom op deze fantastische locatie op loopafstand van het centrum en het station van Woerden. De verhuur is gestart! Selecteer jouw 2- of 3-kamerappartement in The Mill via de woningkiezer en schrijf je in voor jouw droomwoning!

Inschrijven
01
PLANNING
Start bouw: eerste helft 2022
Verhuur gestart!: maart 2023
Oplevering vanaf: zomer 2023
Naar planning
02
Abonneren
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van The Mill en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Abonneren

THE MILL

Wil jij wonen in Woerden, in een splinternieuwe woonwijk en in een duurzaam en betaalbaar appartement? Dan biedt The Mill jou een unieke kans op een fijne woning.

WELKOM IN WOERDEN

Woerden wordt ook wel de hoofdstad van het Groene Hart genoemd, en dat is niet voor niets. De stad heeft een rijke historie, met statige gebouwen en oude vestingsingels, en is tegelijkertijd een eigentijdse woon- en werkgemeente. Die combinatie trekt een breed publiek van bewoners en bezoekers, van jong tot oud.

En geef al die mensen eens ongelijk, want waar kun je nu nog genieten van zoveel leuke hotspots en gezelligheid. Nog een pluspunt, binnen een kwartier ben je in hartje Utrecht.

Beleef woerden

Het leven in Woerden

Ontdek hier de hotspots in Woerden, er is zowel binnen als buiten volop te beleven!

WONEN IN THE MILL

The Mill bevat 72 appartementen in de middenhuur, die allemaal zicht hebben op een groene, gezamenlijke binnentuin. Buren en bewoners ontmoeten elkaar hier graag, al heeft ieder appartement ook zijn eigen balkon.

De appartementen variëren in oppervlakte van 52 tot 83 m2 en bieden daarmee een prettige leefruimte voor een- en tweepersoons huishoudens en jonge gezinnen! De woningen worden voorzien van een complete luxe badkamer en keuken.

Van grijs naar groen

Nieuw-Middelland, de wijk waarin The Mill staat, ligt vlakbij het centrum en het NS station. Vroeger bevonden zich hier vooral bedrijven en kantoren, maar het gebied ondergaat een ingrijpende transformatie naar een groene, gevarieerde woon-werkbestemming. Daardoor is Nieuw-Middelland sterk in opkomst als populaire woonwijk, met The Mill als één van de toonaangevende ontwikkelingen.

Duurzaamheid en parkeren

Bij zo’n eigentijdse woonomgeving past een groen karakter. Het gebouw wordt volgens hoge isolatienormen opgeleverd en voorzien van zonnepanelen. De groene binnentuin is niet alleen een echte eyecatcher, maar draagt ook bij aan een koel en prettig leefklimaat. Bewoners van The Mill beschikken bovendien over eigen fiets-, bakfiets en scootmobiel-parkeerplaatsen met 29 laadpunten en 55 parkeerplaatsen voor de bewoners en haar bezoekers in een half-verdiepte parkeerkelder. In de parkeerkelder worden ook twee E-laadpalen voorzien.

aangenaam en samen

Zie je het al voor je? Een kopje koffie en een praatje in de binnentuin, thuiskomen in een heerlijk appartement en dan lekker een drankje doen in de stad. In The Mill leef je aangenaam en samen. Eigenlijk is het meer een community dan een appartementengebouw.

FACILITEITEN IN EN OM THE MILL

Beleef Woerden en ga lekker shoppen, een terrasje pakken, bezoek de diverse horeca in de monumentale kazerne, of beleef een van de evenementen in het kasteel van Woerden. Ga jij liever naar buiten? Dan is het Westdampark The Place to be….  neem plaats op het terras van Gare Pompidou of maak eens een wandeling langs de Romeinse limes, peddel door de singels, vaar over de Oude Rijn of volg één van de fietsroutes door het Groene Hart! Daarnaast is de nabijheid van bruisend Utrecht vanzelfsprekend een grote pré, je bent er zo!

DE APPARTEMENTEN

Kies nu jouw droomappartement in The Mill, de keuze is divers! In de woningkiezer zie je alle typen nader toegelicht. Algemene deler is dat de appartement voorzien zijn van prachtige raampartijen die sfeer creëren. Daarnaast kun je kiezen voor een balkon, of misschien wel een fraai terras.

Hoe wil jij wonen? De appartementen zijn bovendien gesitueerd rondom een sfeervolle binnentuin waar jij jouw buren in ontspannen sfeer kunt ontmoeten. 

naar de woningkiezer

THE MILL, HIER WIL JE WONEN!

De groene binnentuin is een aangename ontmoetingsplaats

Centrale ligging nabij het centrum (5 min. lopen) en de A12

Duurzaam en eigentijds met afgesloten garage voor fiets- en auto parkeren, oplaadpunten en 2 E-laadpalen!

Aantrekkelijke huur in het zo schaarse middensegment

Nabij het station (10 min. lopen) en binnen 8 minuten op Utrecht CS

CENTRAAL GELEGEN EN PRIMA BEREIKBAAR

The Mill is gesitueerd in de wijk Nieuw-Middelland, direct ten zuiden van de spoorlijn Rotterdam/Den Haag - Utrecht. Het gebied vormt een belangrijke schakel tussen de binnenstad van Woerden en de A12.

Enerzijds zijn het bruisende centrum van Woerden en het station op loopafstand, anderzijds voert de A12 je naar alle steden van de Randstad. En die kun je natuurlijk ook prima met het openbaar vervoer bereiken.

De ligging

KEUKEN
EN BADKAMER

De keuken in je appartement wordt luxe afgewerkt met inbouwapparatuur en een prachtig composiet werkblad. Alles wat je nodig hebt is aanwezig, waardoor de topchef in jou vanzelf naar boven komt! Het gekozen sanitair van The Mill heeft een trendy uitstraling en biedt je alle gemakken zoals een wastafelkast, handdoekradiator en douchescherm (douchescherm: waar van toepassing). Door een paar mooie accenten zoals zachte handdoeken en stijlvolle accessoires toe te voegen geef je de ruimte jouw personal touch! Zowel in de badkamer als in de toiletruimte komen er tegels van een royaal formaat - wit op de wanden en antraciet op de vloeren.

planning

25-2-2022

De bouw is gestart

Op 25 februari gaf Wethouder Arjan Noorthoek het officiële startsein voor de bouw van The Mill. Hij sprak van een prachtig woongebied voor Woerden.

Op deze plek aan de Zaagmolen 12 stond voorheen een oud kantoorpand. Dit werd eind 2021 gesloopt om plaats te maken voor de 72 appartementen van The Mill. De wethouder: Deze start bouw betekent veel voor Woerden. Allereerst omdat veel Woerdenaren op zoek zijn naar een betaalbare huurwoning.

Maar bijzonder is ook dat dit het tweede woningbouwproject is dat van start gaat in Nieuw-Middelland. Daarmee verandert dit bedrijventerrein stap voor stap in een gemengd stedelijk woongebied.

Maart 2023

De verhuur is gestart!

Belangstellenden voor de huurappartementen in The Mill kunnen zich vanaf nu inschrijven voor een appartement in The Mill!

Een belangrijk gegeven hierbij is dat inwoners van de gemeente Woerden de eerste twee maanden voorrang genieten op een huurappartement in The Mill. Medio mei komen de dan nog beschikbare appartementen beschikbaar voor de vrije vestiging verhuur.

Nu ook de bouw zijn einde nadert, wordt deze unieke woondroom steeds concreter. In het zomer van 2023 kun jij hier al wonen!

Inschrijven
Q3 2023

Oplevering

De oplevering van The Mill staat gepland voor het 3e kwartaal van 2023. Tijdens de toewijzing van de appartementen medio april 2023 worden alle kandidaten persoonlijk geïnformeerd door de makelaar. 

Er wordt gestreefd naar een oplevering aan huurders in 1 week, zodat verhuisbewegingen gelijktijdig kunnen worden ingezet.
Zo kunnen alle huurders al voor de herfst genieten in The Mill!