Bouw Sluiseiland Kop Noord is gestart

16 maart 2022

De eerste paal van Sluiseiland Kop Noord in Vianen zit in de grond. Tijdens dit feestelijke moment afgelopen week waren ook de kopers aanwezig. Wil jij ook één van de kopers worden? Dat kan! Er zijn nog enkele appartementen te koop!

De appartementen van Sluiseiland Kop Noord zijn verdeeld over twee gebouwen, gescheiden door een robuuste stenen trap en een binnenhof. Het woonoppervlak van de appartementen is heerlijk ruim. Daarnaast beschikken ze over een fijne buitenruimte. Ook de ligging en het uitzicht zijn heel bijzonder. Ze staan straks namelijk op het meest rustige deel van het eiland en zijn zo gepositioneerd dat je de kwaliteit van de omgeving maximaal ervaart. Welk appartement je ook kiest, het uitzicht is altijd meer dan prachtig.

Op Sluiseiland ben je verzekerd van optimaal woongenot. Rust, ruimte, water, groen. Hier ken je geen haast en voelt vrije tijd als vakantie. Dat gevoel deel je met de andere eilanders. Natuurlijk maak je hier als vanzelf een praatje, drink je een kop koffie en vier je verjaardagen en feestdagen met elkaar. In het weekend neem je samen de gebeurtenissen van de week door, onder het genot van een borrel. De betrokkenheid is groot, het contact intensief. Leven op het eiland biedt je een veilige, ongedwongen en sociale leefomgeving. En wil je de drukte opzoeken dan loop je zo naar het gezellige, historische stadscentrum van Vianen.

Interesse?
Heb jij interesse in wonen op Sluiseiland Kop Noord? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor de actuele beschikbaarheid. Naast het aanbod op Kop Noord maak je ook nog kans op een woning in De Sluismeester.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluiseiland Kop Noord?

Bekijk ook het project Sluiseiland Kop Noord

In verkoop
custom media
Meer informatie

Sluiseiland Kop Noord

Vianen

3 woningen beschikbaar
156m - 162m woonoppervlakte
€ 814.000 tot € 852.500