Zuidgevel onthuld | Van Nieuwenhuizen N.V.

09 mei 2018

Aan de Meentwal in Nieuwegein wordt hard gewerkt aan de bouw van een nieuw industrieel appartementencomplex: Van Nieuwenhuizen N.V. Onlangs is de zuidgevel van het gebouw onthuld. Wil jij ook kans maken op een huurappartement in Van Nieuwenhuizen N.V.? Schrijf je dan in via de projectwebsite.

Van Nieuwenhuizen N.V. is een zevenlaags complex met 96 appartementen. Er zijn in totaal maar liefst 16 typen woningen welke zijn onderverdeeld in vier hoofdtypes, variërend in grootte van Medium tot XX-Large. Alle appartementen beschikken over een berging en parkeerplaats op de begane grond. Er zijn 49 overdekte parkeerplaatsen onder het gebouw. Buiten het gebouw, op het afgesloten terrein, liggen de overige parkeerplaatsen.

Het appartementencomplex combineert de sfeer van oud industrieel erfgoed met een hypermoderne woonomgeving. Het ontwerp is geïnspireerd op het wereldberoemde ‘Flatiron Building’ (het strijkijzergebouw) in New York. Het ademt de sfeer van lang vervlogen tijden, maar is tegelijkertijd voorzien van eigentijdse duurzame oplossingen.