Voorinschrijving NieuwGruttersHof in Utrecht gestart!

13 januari 2023

NieuwGruttersHof is een kleinschalig project met 16 luxe appartementen gelegen aan de Gruttersdijk in Utrecht. Het project heeft twee gezichten: het voorhuis met een klassieke, toch eigentijds gedetailleerde gevel en het achterhuis in de tuin met lichte gevels.

Wie kiest voor een appartement aan de Gruttersdijk, kiest voor aansluiting met de stad. Tegelijkertijd vind je hier de serene rust aan de tuinkant. Het beste van twee werelden dus! De woningen zijn op dit moment in aanbouw. De bouw verloopt voorspoedig en de verwachting is dat de woningen in Q2-2023 opgeleverd worden. Zo kan jij op korte termijn verhuizen zonder overbrugging. Hoe fijn is dat!

Voorinschrijving NieuwGruttersHof
De voorinschrijving voor NieuwGruttersHof is gestart! Vanaf nu is het mogelijk om alvast jouw voorkeur voor woningtype(s) door te geven via de projectwebsite van NieuwGruttersHof. Door je bij de voorinschrijving al aan te melden en je voorkeuren kenbaar te maken, krijg je straks voorrang tijdens de toewijzing. Hierdoor heb je invloed op het proces en maak je meer kans om één van deze appartementen te bemachtigen. De definitieve verkoop start op een later moment.

Blijf op de hoogte!
Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom NieuwGruttersHof, zoals de start verkoop? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde van het project of neem contact op met de verkopende makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom NieuwGruttersHof?

Bekijk ook het project NieuwGruttersHof

Binnenkort in verkoop
custom media
Meer informatie

NieuwGruttersHof

Utrecht

53m - 104m woonoppervlakte
€ 430.000 tot € 845.000