Voorinschrijving NieuwGruttersHof geopend tot aanstaande vrijdag

14 februari 2023

De voorinschrijving van NieuwGruttersHof in Utrecht is in volle gang! Heb je interesse in één van de appartementen, meld je dan nu nog aan bij de voorinschrijving. Het inschrijfformulier sluit aanstaande vrijdag 17 februari om 12.00 uur.

Door je bij de voorinschrijving al aan te melden en je voorkeuren kenbaar te maken krijg je voorrang tijdens de toewijzing. Ga nu naar het inschrijfformulier op de projectwebsite en schrijf je in! Na het sluiten van de voorinschrijving is het tot de definitieve start verkoop niet meer mogelijk om nog iets in je inschrijving aan te passen of te bekijken.

Heb jij jezelf al geregistreerd bij de voorinschrijving? De definitieve verkoop start binnenkort. Houd je mail in de gaten! In één van de volgende nieuwsbrieven zullen we je hierover informeren.

De bouw verloopt voorspoedig
De 16 appartementen van NieuwGruttersHof zijn al in aanbouw en de bouw verloopt zeer voorspoedig. De verwachting is dat de appartementen dit voorjaar worden opgeleverd. Zo kun jij dus al snel verhuizen naar je nieuwe appartement zonder dubbele maandlasten.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen!
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom NieuwGruttersHof? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde van dit project. We houden je dan op de hoogte via onze nieuwsbrief. Meer weten over dit nieuwbouwproject? De verkopend makelaar helpt je graag.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom NieuwGruttersHof?

Bekijk ook het project NieuwGruttersHof

In verkoop
custom media
Meer informatie

NieuwGruttersHof

Utrecht

16 woningen beschikbaar
53m - 104m woonoppervlakte
€ 399.000 tot € 840.000