Verkoop Terraza start 22 november a.s.

11 november 2021

Op maandag 22 november a.s. is het zover! Dan start de verkoop van het nieuwbouwproject Terraza. Het project is onderdeel van de wijk Rijnhuizen tussen Utrecht en Nieuwegein en omvat 59 duurzame en luxe appartementen variërend van circa 50 tot 100 m².

De bereikbaarheid en ligging van Terraza in de wijk Rijnhuizen is perfect. Zo ben je in no-time bij de uitvalswegen naar de A27, A12 en A2 en zijn er diverse opties qua openbaar vervoer die je onder andere snel naar de Utrechtse binnenstad brengen. In Rijnhuizen komt een full-service supermarkt en met de fiets kun je straks nog sneller bij het stadshart van Nieuwegein komen: Cityplaza! Hier tref je een heel divers aanbod aan winkels en horecagelegenheden. Kortom: Terraza komt op een centrale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik!

Interesse? 
Spreekt wonen in Terraza jou aan? Noteer dan de start verkoop op maandag 22 november in je agenda. Op die dag kun jij je vanaf 12.00 uur via de projectwebsite inschrijven voor jouw favoriete bouwnummer(s). Daarnaast vind je hier vanaf die dag alle verkoopdocumentatie en -prijzen. Inschrijven is mogelijk tot en met maandag 29 november a.s. Neem bij eventuele vragen contact op met één van de verkopend makelaars.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Terraza?

Bekijk ook het project Terraza

In verkoop
custom media
Meer informatie

Terraza

Nieuwegein

59 woningen beschikbaar
51m - 128m woonoppervlakte
€ 249.950 tot € 519.950