Terraza, Nieuwegein

Binnenkort in verkoop

BINNENKORT IN VERKOOP!

Terraza

  • Nieuwegein

BINNENKORT IN VERKOOP! Tussen Utrecht en Nieuwegein, in de wijk Rijnhuizen, zal project Terraza worden gerealiseerd een project met 59 slimme duurzame en luxe appartementen variërend van ca. 50 tot 100 m².

Binnenkort start de verkoop van de 59 duurzame appartementen in project Terraza. Op de hoogte blijven van de laatste updates en informatie over de start verkoop? Meld je aan op de projectwebsite (woneninterraza.nl) en je krijgt automatisch nieuwsupdates. Neem bij vragen gerust contact met ons op!

BINNENKORT IN VERKOOP!

Binnenkort start de verkoop van de 59 duurzame appartementen in project Terraza. Op de hoogte blijven van de laatste updates en informatie over de start verkoop? Meld je aan op de projectwebsite (woneninterraza.nl) en je krijgt automatisch nieuwsupdates. Neem bij vragen gerust contact met ons op!

---

Tussen Utrecht en Nieuwegein, in de wijk Rijnhuizen, zal project Terraza worden gerealiseerd een project met 59 slimme duurzame en luxe appartementen variërend van ca. 50 tot 100 m². De wijk Rijnhuizen transformeert van een bedrijventerrein naar een mooie, vrije woonlocatie waar wonen en werken hand in hand gaan. In Rijnhuizen worden in totaal circa 2.500 woningen gerealiseerd. Dit is een nieuwe woonplek in een historisch deel van Nieuwegein. Heb je bijvoorbeeld Kasteel Rijnhuizen of Fort Jutphaas al bezocht? Zowel het centrum van Nieuwegein als de natuur is op korte afstand gelegen. Dit maakt Terraza een fijne plek om te wonen! Laat je verassen door het herontdekte gebied Rijnhuizen in Nieuwegein met haar rijke historie en mooie hotspots!

De bereikbaarheid en ligging van Rijnhuizen is perfect. Zo ben je in no-time bij de uitvalswegen naar de A27, A12 en A2 en zijn er diverse openbaar vervoer voorzieningen die je onder andere snel naar Utrecht stad brengen. In Rijnhuizen komt een full-service supermarkt en met de fiets kan je straks nog sneller bij het stadshart van Nieuwegein komen, Cityplaza! Op CityPlaza tref je een divers scala aan winkels en horeca gelegenheden. Kortom: Een centrale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik.

Binnenkort wordt er meer informatie gedeeld over de appartementen. Heb je interesse in Terraza? Meld je dan aan op de projectwebsite (woneninterraza.nl) zodat je op de hoogte wordt gehouden als de verkoop gaat starten. Neem voor verdere vragen contact op met één van de projectmakelaars!
Lees verder...

Nieuws over Terraza

Verkoop Terraza start naar verwachting half november

Op een historische plek in Nieuwegein komen de 59 luxe appartementen van Terraza. Het project komt dicht bij het centrum, maar ook bij de natuur. Dit maakt Terraza een fijne plek om te wonen! Naar verwachting gaat de digitale verkoop half november van start.

Lees verder

Binnenkort in verkoop: Terraza, Nieuwegein

Binnenkort start de verkoop van het nieuwbouwproject Terraza. Het project komt op een ideale locatie tussen Utrecht en Nieuwegein en omvat 59 slimme duurzame en luxe appartementen met woonoppervlaktes variërend van circa 50 tot 100 m².

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Oosterlichtcollege
154 m
Bushalte Wattbaan
178 m
Bushalte Martinbaan
230 m
Bushalte Marconi
362 m
Bushalte Marconi (laag)
422 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Peuterspeelzaal Waterwereld
1.33 km
RK basisschool De Schouw
1.36 km
OBS De Toonladder
1.61 km
KDV De Vrije Vogels
1.84 km
BSO De Vrije Vogels
1.86 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Karwei
940 m
Media Markt
1.11 km
Kruidvat
1.12 km
Vodafone
1.13 km
T-Mobile
1.18 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
De Roerdomp
2.18 km
Apotheek vreeswijk
3.09 km
Apotheek 't Goy
4.12 km
Apotheek Marco Polo
4.2 km
Huisartsenpraktijk Primec
4.22 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

De Keizer Makelaars Nieuwegein

Nieuwegein

Lauteslager Nieuwbouw Makelaars BV

Utrecht