Verkoop proces Heren Vijf in volle gang

23 september 2021

Begin september is de inschrijving voor Heren Vijf, het nieuwbouwproject met vijf comfortabele woningen in de Utrechtse wijk Zuilen, gesloten. Inmiddels is het verkoop proces van dit kleinschalige project in volle gang!

De zaken gaan goed binnen dit nieuwe project in de stad Utrecht. Inmiddels zijn er afspraken gemaakt om de koop- en aannemingsovereenkomsten te ondertekenen. Er wordt zo hard aan de weg getimmerd aan Heren Vijf in de steeds populairdere wijk Zuilen. We willen de kopers van harte feliciteren met de eerste stappen!

Over Heren Vijf
Het kleinschalige plan Heren Vijf bestaat uit vijf comfortabele woningen van circa 108 m² woonoppervlakte. Er worden hoek- en tussenwoningen gebouwd. De woningen hebben een ruime woonkamer, drie slaapkamers en een vrij in te delen zolder. Ze worden spic-en-span en geheel volgens de nieuwe BENG-eisen (Bijna Energie Neutrale Gebouwen) gebouwd. De prognose is dat de bouw van de woningen circa een half jaar in beslag zal nemen. Zo is het project ideaal voor woningzoekers die in de stad Utrecht zoeken, maar niet lang willen of kunnen wachten en niet op zoek zijn naar een verbouwhuis.

De locatie
Heren Vijf wordt gebouwd in de wijk Zuilen. Dit is een centrale wijk in Utrecht; de uitvalswegen zijn goed bereikbaar en er zijn tevens bus- en treinopties in de buurt. De binnenstad is op 15 minuten fietsen te bereiken en je vindt verschillende winkels, scholen, sportvelden, restaurants en een theater met buurthuis vlakbij.

Op de hoogte blijven?
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom Heren Vijf of ben je benieuwd naar andere nieuwbouwprojecten in (regio) Utrecht? Schrijf je dan via de homepage van NieuwWonen Utrecht in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk ook het project Heren Vijf

In verkoop
custom media
Meer informatie

Heren Vijf

Utrecht

5 houses available
108m woonoppervlakte
€ 585.000 tot € 620.000