Verkoop laatste fase van Wonderwoods van start!

24 maart 2022

De verkoop van de allerlaatste fase van het nieuwbouwproject Wonderwoods in Utrecht is van start. Je kunt je nu inschrijven voor zes unieke penthouses in de woontoren van Stefano Boeri Architetti.

De zes luxe penthouses bevinden zich op de 29e en 30e verdieping van het gebouw. Met woonoppervlaktes variërend van 180 tot maar liefst 245 m² bieden ze je stuk voor stuk heel veel ruimte om fijn te wonen. Ze beschikken allemaal over meerdere buitenruimtes. Hier word je omgeven door groen en kun je volop genieten van het fantastische uitzicht over Utrecht. Voor het interieur is er een speciaal ontwerp van Stefano Boeri Architetti, de architect die ook het gebouw heeft ontworpen. De penthouses zijn beschikbaar vanaf € 1.850.000,- v.o.n.

Schrijf je nu in!
Zie jij jezelf al wonen in één van de penthouses van dit prachtige en groene nieuwbouwproject in hartje Utrecht? Schrijf je dan via het online inschrijfformulier op de projectwebsite in voor jouw favoriete penthouse(s). De inschrijving is geopend tot woensdag 6 april a.s.12.00 uur. Daarna zullen de penthouses worden toegewezen. Heb je nog vragen over het project en/of de penthouses? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Wonderwoods?

Bekijk ook het project Wonderwoods

In verkoop
custom media
Meer informatie

Wonderwoods

Utrecht

8 woningen beschikbaar
50m - 286m woonoppervlakte
€ 1.785.000 tot € 2.800.000