Unieke penthouses in Park Avenue

09 januari 2021

Een zeer royaal woonoppervlak, een mooie leefkeuken, een riant terras en een prachtig uitzicht… Dat maakt de penthouses van het nieuwbouwproject Park Avenue in Utrecht uniek. We lichten deze fantastische penthouses verder voor je uit.

De penthouses (bouwnummer 52, 53 en 54) liggen op de 6e verdieping van Park Avenue. Ze hebben een riant woonoppervlak van 130 m² en dankzij het mooie hoge plafond van circa 3 meter zijn ze nog ruimtelijker. De riante woonkamer met leefkeuken bied je de mogelijkheid om optimaal te genieten met vrienden en familie. De penthouses beschikken verder over twee ruime slaapkamers, een mooie badkamer en een separaat toilet. En dan dat terras… Vanaf hier heb je een fantastisch uitzicht op zowel de stad als het groene park Leeuwesteyn. De penthouses zijn beschikbaar vanaf € 799.500,- v.o.n. (exclusief parkeerplaats).

Wil jij wonen in één van de unieke penthouses in Park Avenue, of wil je graag meer weten over dit project? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. Naar verwachting start de bouw van Park Avenue komende maand.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Park Avenue?

Bekijk ook het project Park Avenue

In verkoop
custom media
Meer informatie

Park Avenue

Utrecht

€ 335.000 tot € 914.500