Start verkoop De Sluismeester in Vianen

14 december 2021

Er is een nieuwe fase van Sluiseiland in Vianen in aantocht: De Sluismeester. Deze fase bestaat uit 32 riante herenhuizen en vormt hét sluitstuk van Sluiseiland. De online verkoop van de herenhuizen gaat donderdag 23 december a.s. van start. Mis het niet!

De parkachtige herenhuizen van De Sluismeester komen aan beide zijden van de voormalig sluiswachterswoning en worden omringd door water, bomen en bloeiende grasvelden. Én met uitzicht op de sluis en het historische centrum van Vianen. De woningen worden gekenmerkt door een bijzondere en afwisselende architectuur, met verschil in type en kleuren stenen, de vorm van het dak en de hoeveelheid woonlagen. Maar dat niet alleen! Ook de indeling van de woningen verschilt. Zo komen er herenhuizen met de woonkamer op de eerste verdieping en een prachtig uitzicht, maar ook bijzondere split-level-woningen met een verspringende begane grond wat de woningen een uniek karakter en speelse sfeer geeft.
 
Riant wonen
Welke woning van De Sluismeester je ook kiest, je geniet sowieso van veel ruimte. Zo hebben de riante herenhuizen een woonoppervlakte van circa 136 m² of 148 m² met 4 slaapkamers of 3 slaapkamers met een tuinkamer. Maar daarnaast is er een nog royalere variant. Deze heeft een oppervlakte van maar liefst circa 185 m² en 5 slaapkamers. Meer dan voldoende ruimte dus om iedereen in het gezin een fijne eigen plek te bieden! 

Start verkoop
Zie jij jezelf al wonen in De Sluismeester? Check dan vanaf donderdag 23 december a.s. de projectwebsite van Sluiseiland. Vanaf dat moment vind je hier uitgebreide informatie over de verschillende woningen van De Sluismeester, de verkoopprijzen en het verkoopproces en kun jij je digitaal inschrijven voor jouw favoriet. De inschrijving sluit op maandag 10 januari a.s. om 12.00 uur. Nog vragen? De verkopend makelaar staat je graag te woord.