Ruim wonen in Rijnfort | Veste, Nieuwegein

02 september 2020

Ben jij op zoek naar een ruim appartement op een centrale plek, niet ver van de Utrechtse binnenstad? Kijk dan eens naar het project Rijnfort | Veste in Nieuwegein. Hier zijn nog diverse appartementen beschikbaar met een koopsom vanaf € 356.750,- v.o.n.

In het deelproject Rijnfort | Veste komen 32 appartementen verdeeld over twee gebouwen. De appartementen hebben een woonoppervlakte van 96 tot 188 m² en bieden je alle ruimte om fijn te wonen. De woningen beschikken over een eigen parkeerplaats of garagebox, een berging en een ruim balkon of tuin. Ook zijn ze voorzien van sanitair en tegelwerk. De keuken kun je, samen met de projectshowroom, zelf samenstellen.

Rijnfort is een project met appartementen en eengezinswoningen aan de entree van Rijnhuizen, een wijk in ontwikkeling van werken naar wonen (en werken). Door de transformatie die de wijk ondergaat, komen de pareltjes uit deze buurt weer boven water. Denk aan het Fort Jutphaas, Kasteel Rijnhuizen en het park dat rondom het Fort ligt. Een historisch stukje Nieuwegein waar mooie nieuwe dingen te wachten staan. En dat op ongeveer 20 minuutjes rijden van de Utrechtse binnenstad.

Is een appartement in Rijnfort | Veste wat voor jou? Schrijf je dan nu via de projectwebsite in als geïnteresseerde. De verkopend makelaar neemt dan contact met je op om het project verder met je door te nemen. Zij kunnen je ook meer vertellen over de andere, nog beschikbare woningen in Rijnfort.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Rijnfort?

Bekijk ook het project Rijnfort

In verkoop
Meer informatie

Rijnfort

Nieuwegein


€ 255.500 tot € 662.500
65 m2 - 188 m2 woonoppervlakte
28 woningen beschikbaar