Royaal wonen aan het water | Edisonkwartier, Nieuwegein

03 oktober 2020

Wil jij wonen in een royaal herenhuis aan of vlak bij het water, in een mooie parkachtige omgeving? Dan is het Edisonkwartier in Nieuwegein jouw ideale woonplek. Ook fijn aan dit project is de hoeveelheid parkeergelegenheid en de centrale ligging in het land.

In het Edisonkwartier komen in totaal 47 royale herenhuizen. De drie etages tellende woningen hebben een woonoppervlakte van 135 tot 145 m² en bieden je de ruimte om al jouw woonwensen te realiseren. Ook is er gedacht aan ruime tuinen met een gunstige ligging en een berging. Een deel van de woningen heeft zelfs een tuin aan het water. Daarnaast worden de woningen voorzien van zonnepanelen en de bergingen van een groen dak. Parkeren is hier altijd mogelijk door de uitgebreide parkeervoorzieningen.

Nieuwegein ligt centraal in Nederland en is bijzonder goed ontsloten door middel van diverse snelwegen; ten noorden ligt de A12, ten westen de A2 en ten oosten de A27. Binnen korte tijd zit je op de snelweg die je binnen een afzienbare tijd op vele plaatsen in Nederland brengt. Steden als Utrecht, IJsselstein en Gouda zijn ook per openbaar vervoer prima bereikbaar. Daarnaast wordt op korte termijn de snelfietsroute Utrecht-Nieuwegein-IJsselstein aangelegd.

Er zijn op dit moment nog enkele woningen beschikbaar (koopsom vanaf € 443.121,- v.o.n.). Heb jij interesse in één van deze laatste woningen of wil je graag meer weten? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Edisonkwartier?

Bekijk ook het project Edisonkwartier

In verkoop
Meer informatie

Edisonkwartier

Nieuwegein


€ 443.121 tot € 554.178
135 m2 - 145 m2 woonoppervlakte
37 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Edisonkwartier »