Riante herenhuizen beschikbaar | Vogelhof, Utrecht

26 augustus 2020

In het nieuwbouwproject Vogelhof in Utrecht vind je een breed aanbod aan woningtypes. Eén daarvan is het woningtype Ibis; riante herenhuizen met een woonoppervlakte van 158 m² en een fijne tuin. Iets voor jou? Schrijf je dan nu in!

In totaal zijn er in Vogelhof zes woningen van het type Ibis, waarvan twee hoekwoningen en vier tussenwoningen. Deze ruime herenhuizen hebben een breedte van 5,40 meter en beschikken over drie woonlagen. De begane grond is voorzien van een uitbouw van 1,20 meter, wat zorgt voor diepe woonkamer. De fijne tuin heeft een oppervlakte van circa 30 tot 40 m² en ligt op het noorden. Onder de gezamenlijke binnentuin bevindt zich de garage, waar je beschikt over een eigen parkeerplaats. De herenhuizen van het type Ibis zijn beschikbaar vanaf € 608.000,- v.o.n. (inclusief parkeerplaats).

Er zijn momenteel nog vier woningen beschikbaar van het type Ibis. Wil jij trotse eigenaar worden van één van deze woningen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Zij kunnen je ook meer vertellen over de andere, nog beschikbare woningen in Vogelhof.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Vogelhof?

Bekijk ook het project Vogelhof

In verkoop
Meer informatie

Vogelhof

Utrecht


€ 608.000 tot € 849.000
25 woningen beschikbaar